Hirdetés
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Siriusb
veterán
válasz
spammer
üzenetére
Nem olvastam végig, csak pár sort. Lehet neki az a minimalista disztribúció, aminek nincs csomagkezelője, nincs függőségkezelés. Egészségére.
Viszont arch linuxot még egy olyan lúzer, mint én is fel tud telepíteni
Megvannak az előre elkészített építőelemek, s ezekkel szabadon garázdálkodhatom. Vagy az a szabadság, ha 75% helyett 100% eséllyel tudok egy működésképtelen rendszert összehozni? 
Ha az arch nem minimalista, akkor egy Ubuntura mit kell mondani?
Engem csak az ütköztetett meg, hogy nem minimalistának mondja ezt a disztrót. Azonban tényleg nézőpont kérdése, de ilyen vitákból az országgyűlésben van elég...
Új hozzászólás Aktív témák
- Cyberpunk 2077
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Befutott a Code Vein II végső gépigénye
- Óvodások homokozója
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen autót vegyek?
- Gaming notebook topik
- Autós kamerák
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Megvannak az előre elkészített építőelemek, s ezekkel szabadon garázdálkodhatom. Vagy az a szabadság, ha 75% helyett 100% eséllyel tudok egy működésképtelen rendszert összehozni? 
BoB