Hirdetés
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Istju
senior tag
Nagyon sokáig csak pekwm-et használtam, bmpanel2 -vel kombinálva. Abszolút lightweight, de teljesen testreszabható, imádom a mai napig. Háttérképnek segédprogi szükséges én feh -et használtam . A .pekwm mappában van többek között keyconfig, autostart és menuconfig lehetőség. Nem kellenek a config fájlok használatához guru ismeretek, egyszerűen testreszabható. Nekem régi nagy szerelmem, memória fogyasztása openbox szerű, talán 1-2 megával eszik csak többet, ellenben a tudása nagyságrendekkel nagyobb. Ha esetleg segítség kell hozzá, keress bátran.
Ez a wm a mai napig telepítve van nekem, annyira jól testreszabható, hogy panel nélkül is teljesen használható lenne. Tulajdonképpen a pekwmnek köszönhetem, hogy kedvet kaptam újabban tillingezni. Csak ajánlani tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Milyen videókártyát?
- Kuponkunyeráló
- iPhone topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- World of Tanks - OFF topic
- Amazon Fire TV stick/box
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-58-75F8 Gamer notebook - i7 12700H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
BoB