Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fritz Teufel
addikt
Úgy nézem, hogy ez a verzió (nem is nevezném forknak) gyakorlatilag egy Live Arch és egy telepítő script. Hát, a hagyományos módon fogom akkor is feltenni. Az mégis csak egy belépő szint megugrása, amit azért a rendszer megkíván. Legfeljebb, most kövekkel dobáltok meg a véleményemért

whbear: igen. Az új munkahely nagyon kötött időben és millió új dolgot kell megtanulnom. A vegyipar teljesen új nekem. Körülbelül úgy vagyok mint Alice Csodaországban. Kiderült, hogy enyém a quality osztály, és februárban audit
. Szóval, nem unatkozom és így maradt egyenlőre minden a régiben. Majd az ünnepek alatt lesz időm és megejtem a cserét.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Raktáron levő AM4 garanciás alaplapok!!!
- Lenovo ThinkPad T590 15,6" - i5 8265U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Beszámítás! Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- GAMER PC! i9-9900K / RTX 3070 Ti / Z390 / 16GB DDR4 / 1TB NVMe / 650w! BeszámítOK
- SONY PS4 PRO
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. Szóval, nem unatkozom és így maradt egyenlőre minden a régiben. Majd az ünnepek alatt lesz időm és megejtem a cserét.
BoB