Hirdetés
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
korobi
aktív tag
válasz
_Dumber_
üzenetére
a "loadkeys hu" ismerem.
mire olvastam a válaszod, már találtam egy megoldást.
itt: "sudo leafpad /etc/X11/xorg.conf.d/01-keyboard-layout.conf" módosítottam az "Option "XkbLayout" " rész utáni felsorolást. a "hu"-t előre vette az "us" maradt a többit töröltem.
most jó a billenytűzet kiosztás, de ő és ű betüm nincs csak terminálban.
erre tudál valamit mondani?másik kérdésem, oké hogy ezzel indítom a beállított wifi profile-t, de hogyan végeztetem el autómatikusan?
"sudo netctl start wlp2s0-poison"
vagy milyen csomagot tegyek fel ami szépen beül a tint2 panelra és ott kattingatok, ami lehetőleg nem szed le magával egy fél másik DE-t?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- BESZÁMÍTÁS! Acer Vero V277 27 75Hz IPS FHD 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 4.2Ghz 16GB RAM 256GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Alienware 17r4 olvass
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

BoB