- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Hivatalosan is elkezd védekezni az Intel csodafegyvere ellen az új Geekbench
- NVIDIA GeForce RTX 3060 (GA106)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Többszörösére növeli az üzemidőt az LG 1 Hz-es LCD panelje
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Istju
senior tag
Sziasztok.
Kíváncsiságképpen kipróbáltam elsőre élesben [link] telepítő scriptjét.Nagyon egyszerű, nagyon könnyű telepíteni vele. Rengeteg opció és választási lehetőség áll telepítés közben a rendelkezésünkre. Egy mate ablakkezelőt telepítettem entrance login managerrel. A videó karim a script felismerte, és el is kezdte hozzá telepíteni az AUR-ból a catalyst-total csomagot. Kár, hogy telepítés előtt nem jött rá arra, hogy a catalyst-total csak 1.15 -ös xorg -al megy egyenlőre. Szerkesztettem a pacman.conf file-t, feltettem a repot a xorg 1.15 -nek, majd downgrade-eltem a xorg -ot. Ezután simán települt a catalyst. A telepített rendszerrel, minden rendben van. Tud magyarul, tippeket ad, van asztal, van full magyar menü, két panel.
Hátrányok: - én soha többet nem telepítek mate-t, mert tetű lassú,
- majdnem fél giga memót zabál,
- a gksu -val valami mate-vel összefüggő bug van. (gksu amdcccle nem műkszik)A script maga jól működik(bár én nem használom) előszeretettel ajánlom kezdő arch felhasználóknak, azoknak , akik nem mernek belevágni a hagyományos telepítésbe, ki tudja mi miatt? Persze, a lustaság, fél egészség:-)
Ez a script egyszerűsíti a telepítést, ezáltal a felhasználó nem lát bele a háttérfolyamatokba, nem tanulja meg az arch alap parancsait, emiatt a script használatát nem javasolom.
Kb: enyyi
Ha van kérdés, szívesen válaszolok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Windows 11
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Suzuki topik
- Mikrotik routerek
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Autós topik
- Ennyit dobott egy telefon gyártási költségén a memóriakrízis a Xiaomi szerint
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- PC Game Pass előfizetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Lenovo Thinkpad E595 Ryzen 5 3500U, Radeon Vega 8, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, gar
- 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060 (ELKELT)
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Lenovo Yoga 7 2in1 OLED FHD+ Ultra 5 125H 16 GB DDR5 7467 MHz Magyar helyszíni garancia 2028.06.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

BoB