Hirdetés
- A természettel együtt ébredeznek a hardverek
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Huszadik születésnapjára eléggé megváltozott az Antec nagytornya
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- MWC 2026: Könnyen megmarkoltuk a Lenovo Legion Tab ötödik generációját
- Gamepad
- Androidos tablet topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Istju
senior tag
Sziasztok.
Kíváncsiságképpen kipróbáltam elsőre élesben [link] telepítő scriptjét.Nagyon egyszerű, nagyon könnyű telepíteni vele. Rengeteg opció és választási lehetőség áll telepítés közben a rendelkezésünkre. Egy mate ablakkezelőt telepítettem entrance login managerrel. A videó karim a script felismerte, és el is kezdte hozzá telepíteni az AUR-ból a catalyst-total csomagot. Kár, hogy telepítés előtt nem jött rá arra, hogy a catalyst-total csak 1.15 -ös xorg -al megy egyenlőre. Szerkesztettem a pacman.conf file-t, feltettem a repot a xorg 1.15 -nek, majd downgrade-eltem a xorg -ot. Ezután simán települt a catalyst. A telepített rendszerrel, minden rendben van. Tud magyarul, tippeket ad, van asztal, van full magyar menü, két panel.
Hátrányok: - én soha többet nem telepítek mate-t, mert tetű lassú,
- majdnem fél giga memót zabál,
- a gksu -val valami mate-vel összefüggő bug van. (gksu amdcccle nem műkszik)A script maga jól működik(bár én nem használom) előszeretettel ajánlom kezdő arch felhasználóknak, azoknak , akik nem mernek belevágni a hagyományos telepítésbe, ki tudja mi miatt? Persze, a lustaság, fél egészség:-)
Ez a script egyszerűsíti a telepítést, ezáltal a felhasználó nem lát bele a háttérfolyamatokba, nem tanulja meg az arch alap parancsait, emiatt a script használatát nem javasolom.
Kb: enyyi
Ha van kérdés, szívesen válaszolok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- Formula-1
- MWC 2026: Farsangra Galaxy Ultrának öltözött a gyerek
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
- MWC 2026: Úgy kell ide az aktív hűtés, mint kígyónak a sportcipő
- Diablo II: Classic és Resurrected
- iOS alkalmazások
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Renault, Dacia topik
- Assetto Corsa Rally
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Üzleti kategóriás laptopok, asztali számítógépek, alkatrészek,garanciával, ZoliLaptop.hu
- Gombászkönyvek egyben
- Thermalright Aqua Elite 360 V3
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

BoB