Hirdetés
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fritz Teufel
addikt
Azt pontosan értem, hogy melyik parancs mit csinált. Az is feltűnt, hogy nem grub ment fel. Eddig csak azt használtam és ezen okból inkább azt preferálom. Ha a rendszer felmegy és van grafikus felület, akkor már sínen vagyok. Úgy látom, hogy itt az a poén, hogy mindent megcsinálni még fapadon és az újraindítás után már csak az apró tökölődések maradnak.
Igazából. ugyan ennyi idő alatt én visszaveszem a szükségtelen csomagokat és majdnem ugyan ott vagyok. Ha eljön az idő, akkor majd felmegy az Antergos. Ha fel is tudnám tenni az Arch-ot, akkor sem éri meg a tökölődés, gyorsabb a másik út. Pontosan az tetszik a Linuxban, hogy olyan gyorsan fel lehet dobni.Egyenlőre a Manjaro nagyon stabil, nem látom okát lecserélni. Csak akkor fagy le az egész rendszer, ha elfelejtem visszaállítani a dpm-et 'high' profile-a. Mocskosul idegesítő, de megértem. Ha nincs driver, akkor nincs... még így is jobb mint a Winfos.
Új hozzászólás Aktív témák
- HDD probléma (nem adatmentés)
- BestBuy topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Boldog Új Évet Kívánunk 2026-ra!
- Dell notebook topic
- TCL LCD és LED TV-k
- S.T.A.L.K.E.R. - StalkerSoup és Narodnaya Solyanka
- Facebook és Messenger
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4 /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia /// Budapest / MPL / Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
BoB