- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- OLED TV topic
- A fényes siker is lehet szög a koporsóban: gondban a MacBook Neo gyártása
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Apple MacBook
- Videós, mozgóképes topik
- 3DMark (2013) eredmények
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fritz Teufel
addikt
Azt pontosan értem, hogy melyik parancs mit csinált. Az is feltűnt, hogy nem grub ment fel. Eddig csak azt használtam és ezen okból inkább azt preferálom. Ha a rendszer felmegy és van grafikus felület, akkor már sínen vagyok. Úgy látom, hogy itt az a poén, hogy mindent megcsinálni még fapadon és az újraindítás után már csak az apró tökölődések maradnak.
Igazából. ugyan ennyi idő alatt én visszaveszem a szükségtelen csomagokat és majdnem ugyan ott vagyok. Ha eljön az idő, akkor majd felmegy az Antergos. Ha fel is tudnám tenni az Arch-ot, akkor sem éri meg a tökölődés, gyorsabb a másik út. Pontosan az tetszik a Linuxban, hogy olyan gyorsan fel lehet dobni.Egyenlőre a Manjaro nagyon stabil, nem látom okát lecserélni. Csak akkor fagy le az egész rendszer, ha elfelejtem visszaállítani a dpm-et 'high' profile-a. Mocskosul idegesítő, de megértem. Ha nincs driver, akkor nincs... még így is jobb mint a Winfos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honda topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- OLED TV topic
- Xbox Series X|S
- A fényes siker is lehet szög a koporsóban: gondban a MacBook Neo gyártása
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- 50 év után kilőtt négy űrhajós a Holdra
- Milyen nyomtatót vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Samsung PM9E1 "9100 PRO" 2TB M.2 NVME Gen5 x4 SSD! 14.000-12.500MB/s
- Samsung Odyssey G5 LS27CG510 27 QHD Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium 256GB használt karcmentes 89% akku (405 ciklus) 6 hónap
- Apple iPhone 13 mini 256GB Pink használt, szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
BoB