Hirdetés
- OLED monitor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Apple asztali gépek
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- iPad topik
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
Apollyon
üzenetére
Azt hittem, hogy ez egyedi. Tegnap a segítségetekkel dd-vel írtam meg a telepítőt és úgy tettem fel. FF és Chrome alatt is fagyott a x.org majd újraindítás után gyakorlatilag egyre gyorsabban már magától esett szét. Ugyan ez volt Ubuntu 14.04 alatt, ha emlékeztek, ezért beszéltetek rá a Manjaróra.
Eddig a böngészőre gyanakodtam, de ki van zárva, hogy az lenne a gyökérok. A Manjaro nálam kiesett, többet nem próbálkozom vele, főleg, hogy mindenképpen frissíteni kell, különben egy alkalmazást sem enged telepíteni. Még megpróbálom az Antergost és ha nem működik rendesen, akkor én befejeztem a Linux-szal való szórakozást. Meg kell állapítsam, nem való desktopra.
Nem kicsit vagyok most mérges. A Manjaro eszméletlenül jó volt a frissítéseg, egy röccenés nélkül. Erre tönkretették. Attól tartok, hogy ez kernel szintű probléma lehet, így az Antergos is ki fog fekündi, hiszen az is naprakész disztró. :s Nem tudom, hogy mi lenne a megoldás, de stabil rendszerre szükségem van, a bánat fog hetente installálgatni.Ezt nem hiszem el!!! : Antergos 2014.05.14RC - 64bits - This is a Release Candidate. Stable images will be available soon
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- OLED monitor topic
- Autós topik
- Hardcore café
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 240SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- Fractal Design Gamer PC - Intel i5-9600k 16GB 1000GB RTX 2060 1 év garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3870
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition konzol.
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
BoB