Hirdetés
-
PROHARDVER!
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Dumber_
őstag
válasz
_Dumber_
üzenetére
Annyival jutottam előrébb, hogy ha a "--primary" opciót a VGA1-re rakom, akkor tökéletesen működik.
Magyarázat:
Amit szeretnék, hogy a LVDS a 1280x0 pontban kezdődjön és ezt szeretném én elsődlegesnek.
Tehát az elsődleges képernyőm a 1366x768-as méret. kezdete a 1280x0 pont.
A wine viszont az elsődleges képernyőt (ami továbbra is 1366x0) a 0x0 pontba rakjra.Ha a VGA-t rakom elsődlegesnek, akkor minden a helyére kerül, viszont minden program a VGA-n nyílik meg

Namármost.. vagy ezen kell dolgoznom (ez a könnyebb), vagy a wine-t kell rávennem, hogy hogy az elsődleges képernyő , a valós pozícióba kerüljön.
Mondjuk ezt a wine-t kellene megerőszakolnom, mert nem szerencsés, hogy egy prezentáción a csatolt kivetítőt kezelné elsődlegesként.. (ugyanakkor ott tehetem akár jobbra is
)Ötlet valakinek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Game Pass előfizetés
- Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R9 9800X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- Panasonic HC-V770 FUL HD kamera
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

)
BoB