Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- OLED TV topic
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen széket vegyek?
- Gaming notebook topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- DUNE médialejátszók topicja
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
-
PROHARDVER!

ARC Raiders egy TPS/TPP nézetű, PvPvE extraction shooter, amelyet az Embark Studios fejlesztett az Unreal Engine 5 segítségével. A játék célja, hogy a játékosok egy gépek által uralt Földön zsákmányt gyűjtsenek, túléljenek és fejlődjenek. A projekt mögött veterán fejlesztők állnak, akik korábban az EA-nél dolgoztak, köztük Patrick Söderlund, az EA DICE egykori vezérigazgatója.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DiamondBack
senior tag
válasz
Csokishurka
üzenetére
Szia,
1. ezt ki kell tapasztalni, nagyon külömböző véleményeket lehet olvasni kinek melyik pálya jön be. Én továbbra is kitartok spaceport mellett, utálom blue gatet és buried city-t, elkerülöm stellát, dam pedig olyan mehh csak, és csak night raidet vagy cold snap-et megyek.
2. ezen a linken találsz segítséget, melyik szinthez mire van szükség
-
DiamondBack
senior tag
#2927BandiHUN bocs, igen csak egy körön belülit számol.
A tickest Stella mapon érdemes a seed vaultban, utána át medicalba majd vissza seedbe miután resapwnoltak.
A raider cache minket is szívatott, azt hittük 3 elég de 4 kellett a 3 csillaghoz. Végül buried cityn lett meg hidegben úgy hogy fújtuk egymást a spray+öngyújtó cuccal
-
DiamondBack
senior tag
válasz
BandiHUN
üzenetére
Egy kör alatt kb 5 spawnol dam-en (metaforge kép, de kb mi is így mentünk), két wolfpack jó ha van safe pocketben. A triált szerintem lehet úgy csinálni hogy bemész mintha normál csinálnál és majd lesz valami, esetleg bejön 1 csillag, vagy úgy hogy csak azért mész be és úgy készülsz. Pl cold condition mellet aktívak a raider hatchek is szóval ha megvan a cél akkor egyből kifelé.

-
DiamondBack
senior tag
-
DiamondBack
senior tag
-
DiamondBack
senior tag
válasz
spleenszuru
üzenetére
Közösség az van csak mindenki solózik

-
DiamondBack
senior tag
Nyilván vicceltem eddig max bettina vagy glowstick bp-t adtam el

Adok szívesen mindkettőtöknek csak a wipe-ot várjátok meg, társaimnak gyűjtögetem de fele még nem tudja biztosan hogy wipe-ol e a többi meg bizonytalan
Tegnap egy körben esett 3 light extended mag III, kettőt ott a helyszínen lenyúltak egyből a sáskák...Eddig is ruby residence volt a favorit ha bp kell, most fagyos mapon ugyanez a place úgyérzem duplán annyit ad.#2656BandiHUN még nem derült ki hogy wipe után át lehet e tradelni a bp-ket
-
DiamondBack
senior tag
Amúgy... jobb volt amíg nem esett ennyi bp (végülis el lehet adni 5k-ért):

-
DiamondBack
senior tag
Volt már update? Estig melózok, meséljetek már hogy milyen az idő

-
DiamondBack
senior tag
[link] Elon Musk beleszólna az ARC Raiders játékmenetébe
-
DiamondBack
senior tag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Nem szoktam bemenni, sok időt el lehet szöszmötölni a loot pedig nem túl zsíros. A tetőre fel oldalt a létrán, a tetőn van általában weapon case és csak futás. Csak a secure boxora koncetrálok, ha megvan mind az 5 akkor kifelé.
-
DiamondBack
senior tag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Mindig, újra és újra, ha van night map vagy storm mégjobb, csak fuss, ne időzz, gyors loot, ha lőnek ne állj le csak menj az exitre. Ha hallod hogy lövik a golyókat arrival buildingben akkor ne menj be kerüld ki, vagy csak a tetején fuss végig,
szerk: kerüld az arc-ot, volt hogy párszor leszedtek a hornetek, de ha az első secu breach megvan a toronyban akkor már van weapon védekezni.
-
DiamondBack
senior tag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Probáld ki ezt a loot útvonalat. Napok óta ezt csinálom, semmi nincs rajtam úgy spawnolok, ha nem jó helyre dob vagy már félidőben spawnol akkor surrender és újra. Kell hozzá secu breach skill, végig szaladok 5-6 perc és exit, 50-60k minimum/run:

-
DiamondBack
senior tag
válasz
korte73
üzenetére
Lehet itt sok megoldás, én is leírtam ezeket a surveyben, rank/mmr/skillbased/gearbased matchmaking, különválasztott PVE coop progress, reputáció stb., szerintem ezek az infók már mind eljutottak az Embarkhoz, a kérdés az hogy mit kezdenek vele. A legizgalmasabb azt lesz látni hogy hogyan alkalmazkodnak a Dev-ek a Communityhez, mennyire fognak hallgatni rájuk hogy fenntmaradjon a playesbase. Személy szerint nekem amúgy megfelel így is, jöjjenek az eventek, az új mapok, fegyverek, gear, és el leszek vele még jó párszáz óráig. Nem zavar a pvp, az exract camp, a patkány játékstilus se, surrender -> új kör, csak pörögjön

-
DiamondBack
senior tag
Amit pketykaként hallottam az a szezonális blueprintek (valóságalapja, és kivitelezhetősége részemről nagyon kérdőjeles) tehát a wipeolt account nem tud majd betanulni wipe előtti bp-t. Fogalmam sincs hogy ez hogyan lenne megoldható, mondjuk engem nem zavar, most tolják hozzám a haverok a blueprinteket én meg nyomok rá hogy learn and consume

-
DiamondBack
senior tag
Akarnak tenni valamit a fejleszők a wipe utáni boostolás ellen? Haverodnak aki nem wipeol átadod a fontos blueprinteket, workbench upgrade anyagokat, wipe után vissza és már kész is vagy.
-
DiamondBack
senior tag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
ráírsz a kollégára ha szimpi valami, friedlistre veszitek egymást, safe slotba rakjátok a cuccot, bent kidobjátok, betagelitek, felveszitek, surrender, utána lehet értékelni egymást és megy felfelé a repu. figyeld a repuját a kollégának.

-
DiamondBack
senior tag
na ilyen is van, spaceport, arrival building, mászok felfelé nagy erőkkel a hosszú létrán és kb a közepén ráurgott a fejemre egy szutyok pók
leszedni ugye nem tudod a létrán, a slide down nem működött, a leugrásra sem reagált. igy szépen megette a fejemet 
-
DiamondBack
senior tag
válasz
Sunrider987
üzenetére
Jó, tudom hogy kakas, tanyasi gyerek vagyok párszor meg is kergetett kölök koromban
De a tyúk viccesebb
-
DiamondBack
senior tag
válasz
Tom_Garrett
üzenetére
inkább az a gond hogy ha a pucér ad egy safe pocketet akkor ha teszel fel augmentet az miért nem ad minimum még egyet?

-
DiamondBack
senior tag
Jogos de nekem nagyobb fun free loadouttal, zéró befektetéssel nagyot kaszálni mint eleve nagy értékkel bemenni és meghalni... Nyilván skill issue, de miért menjek tempest-tel ha a rattlerrel is sikerélmény van?

Like this : #1982 Roland861010
Ugynazzal a szutykos anvillal megyek két napja azt javítgatom, már többe van mintha 5x újat gyártottam volna de működik, jóvanezígy

-
DiamondBack
senior tag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Ha free loadouttal megyek akkor irány a legközelebbi secu locker, általában osprey/venator/toro van benne de volt már tösször tempest is, így már életképesebb a loadout, kicsi loot még és tele is van a free tatyó. Túl csábító az a free így korlátozás nélkül, nem szól ellene semmi csak a safe pocket hiánya.
-
DiamondBack
senior tag
Az hogy itt leírta a véleményét az nem jelent kb semmit, annyi féle hiszti van mindenhol hogy nem is győzöd olvasni. Annyit esetleg tényleg tehetnek hogy cooldownra teszik a free loot használatát így néha hátha bevisz az ember custom loadoutot. Az hogy felöltözik az ember lilába még nem egyenlő az easy lobby wipe-al, tisztelet a kivételnek. Az meg hogy hátba támadnak miközben elit arc-ot ölsz.. legjobb lootok a harvester eventen vannak de nem a queen-ből hanem a playerekből

-
DiamondBack
senior tag
válasz
spleenszuru
üzenetére
Úgy mint tarkovban? Egy külön álló coop vagy solo pve mód, saját inventoryval/skilltreevel? Az okés lenne amúgy.
-
DiamondBack
senior tag
Nemhogy mennétek mind együtt partyban

-
DiamondBack
senior tag
válasz
Sunrider987
üzenetére
Bárki bármit mond rajtad kívül a lobbyban mindenki potenciális enemy és a lootra hajt csak. Még a random csapat társ is leszarja hogy végig kergeted a surveyort a mapon a core-ért, ő csendben szedegeti a leesett héjakból a lootot, majd elegánsan ott hagy és exitel, miközben téged az egész map figyel hogy mikor végzel már, és már épp húznád be a safe pocketbe a coret-t mikor bedarálnak. True story

-
DiamondBack
senior tag
De ez miért Csandi hibája, illetve mit csinál rosszul? Ez egy sandbox game, az a lényege hogy mindenki úgy játsza ahogy akarja. Azzal hogy rányomsz a play gombra elfogadod ezt.
Lvl 40-ig csak free loadouttal játszottam sunnyogva ha találtam valamit akkor szaladás az exithez. Most minden nagyon jó, összeszedtem mindent is, fontos blueprintek megvannak, hideout maxos de most hogyan tovább? Mit fogok most csinálni? Az endgame vagy pvp lesz vagy uninstall
Majd lesz (kell hogy legyen) később hidd el valamiféle matchmaking, vagy pvp rank, vagy mmr vagy bármi és úgyis külön lesznek választva a casual és a tryhard játékosok.
Ha valaki a te szinteden van és azonos a skill/gear és megölöd azért valljuk be az fun
Az a legnagyobb baj hogy van ez a rohadt jó game rengeteg féle lehetőséggel de igazából soha semmi sem jó nekünk
-
DiamondBack
senior tag
Ez jó

-
DiamondBack
senior tag
válasz
Roland861010
üzenetére
Ha véletlen nem jön össze akkor ajánlom ezt, csomó dolgot bizniszeltem már itt: Arc Raiders jófogás
-
DiamondBack
senior tag
válasz
ooooobi
üzenetére
Én is így vagyok 3 gyerek mellett lehetetlen nap közben játszani, csak késő este de akkor meg már nem az igazi mert csendben kell lenni, egy jó hangosat kármokodni se lehet ha megraknak. Hétvégén volt egy picit több idő játszani, de még így is nagyon gyorsan kész lett. Nekem sem baj ez persze van még nagyon sok egyéb teendő

-
DiamondBack
senior tag
A raider deck maxos már jó ideje (ez elvileg a battle pass ha jól értem) de még mindig gyűlik a cred ezzel mi lesz? Következő battle passra gyűjtöm már? A másik ez az event pass azzal is végzett már gondolom mindenki és még 22 napig tart. Kicsit úgy látom alultervezik ezeket a devek.
-
DiamondBack
senior tag
ha éjszaka mentek és közel vagytom dam-en a Pale Apartmentshez meg a Ruby Residencehez érdemes szétnézni blueprintért a fiókokban, tempest, wolfpack, medium gun parts, silencer mk2 meg ilyenek jöttek a napokban onnan. Persze lehet hogy csak random luck de már gyanús
Amúgy fegyver attachmentből minden lilának van negatív módosítója is? -
DiamondBack
senior tag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
én nagyon szeretm az éjkszakai mapokat sokkal jobban látszik hogy mi történik a mapon, ha például lövések vannak vagy aggróznak az arc-ok már messziről kiszúrható, a sötétben lapulva oda lehet sunnyogni az akcióhoz észrevétlenül... a többit inkább nem írom le

-
DiamondBack
senior tag
-
DiamondBack
senior tag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Arc wikin ha megnézed szinte ugyanaz a statja a kettőnek, esetleg ha bemész gombát szedni egykét snithcet lepötyögtetsz vele és annyi
-
DiamondBack
senior tag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Nekem olyan mint a kettle csak kevesebb tárkapacitással, ugyanúgy semi, meg ugyanúgy kis sebzés
-
DiamondBack
senior tag
válasz
SoulReaver
üzenetére
Ez is jó főleg a vége a lényeg, instant uninstall lenne egy ilyen nekem...
-
DiamondBack
senior tag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
A másik oldalon ez így nézhetett ki :
de azért a rattler is ki lett mentve látom

-
DiamondBack
senior tag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Mint ahogy írtam korábban nekem ez lett a kedvenc mapom, sok a high tier loot épület, közel a spawnhoz és sok fedezékkel rendelkező exitekkel. A külső kissebb piros épületekben nem nagy a forgalom, ha raid elején vagy akkor gyors be-loot-exit-profit, viszont ha csak 10-15 perc van hátra akkor már üresek szoktak lenni sajna. A közepét el szoktam kerülni, meg azt már messziről hallod ha bombariert vagy bastiont ölnek az minimum 2 team, egy aki öli és még egy aki várja hogy végezzenek és lopják a lootot

-
DiamondBack
senior tag
-
DiamondBack
senior tag
válasz
spleenszuru
üzenetére
"Amúgy, továbbra is tartom, hogy a quick use wheel eszméletlenül béna megoldás."
Ez teljesen jogos, sőt ott is vannak az assigned key-ek a wheelen csak olyan mintha elfelejtették volna hozzáadni a control settingshez

-
DiamondBack
senior tag
A PVE része szerintem teljesen rendben van, csak meg kell érteni hogy nem kell ész nélkül rohangálni, nem kell mindenre lőni, azt hogy melyik arc-ot hogy kell kezelni azt meg meg kell tanulni/tapasztalni.
A PVP része csak a hc/casual szempontból nem teljesen fair mert nyilván aki folyamatosan tudja nyomni a játékot az már 4-5 napon endgameben van, minden is van a stashban. Aki este 1-2 órát tud randomokkal játszani annak nehézkes lesz geart szerezni hogy hatékony legyen PVP-ban, ebből az következik hogy feladja, a hc player meg azt fogja megunni hogy csak "botokat" öl mert nincs kihívás, nem ellenfél a free gear, majd szépen lassan csökken a playerbase amit már most jó lenne figyelembe venni, láttunk már ilyet, jó lenne ha nem egy hetes siker lenne a játék és még jó sokáig tudná mindenki élvezni.
-
DiamondBack
senior tag
válasz
spleenszuru
üzenetére
Pl: Incursion Red River.
Amire szüksége lenne az ARC-nak az a matchmaking. Mindegy hogy MMR/rank/skill/gear -based de mindenki életén segítene ha a hc és a casual playerek balancoltan tudnának játszani a saját játékstílusukban. A pvp orientált játékosok élvezetesebb harcokat kapnának a mostani vadkacsavadászat helyett a casualok pedig esetleg tudnának free gear-el is érvényesülni.
-
DiamondBack
senior tag
válasz
Roland861010
üzenetére
bemész semmiben duóban, safe pocketbe beviszed a tárgyat, kidobjátok, csere, disconnect
-
DiamondBack
senior tag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
nekem space port arrival building a kincses bányám ha ki tudunk jutni és nincs nagyon enemy akkor itt szinte minden megtalálható, viszonylag félreeső kissebb rész space porton, közeli exittel:
-
DiamondBack
senior tag
válasz
PhilBrick
üzenetére
Ha marad a lobby akkor második körtől megbeszélhető hogy mi legyen a gear, de mivel látatlanba mész be meccsbe te sem tudod hogy milyen csapattársat kapsz. Nem egyszer volt toxic, lootgoblin, egyedül elszaladok az extractra harc közben csapattársakban részem. Ha első körben van kommunikáció, együtt mozogtok, figyeltek egymásra és segítetek egymásnak akkor marad a party és lehet beszélni gearről a további meccsekben. Nyilván ez megszűnik ha lesz majd fix trióm de amíg csak ismergetem a játékot és gyűtögetek addig jól van ez így.
-
DiamondBack
senior tag
Én magam részéről azért megyek inkább random triókkal mert jobban eloszlanak a játékosok a pályán. Általában 20-22 player van a mapon ez kb 7 triót vagy kb 20 solo playert takar. Szoktam is morogni ha nem jegyzi meg a "fill up" gomb állását a game.
Shoudot néztem pl solo meccsein egy dobozt nem nyitott ki folyamatosan enemybe botlott azokat lootolta majd távozott
Egy-két kivétellek szinte mindig fight nélkül jövünk ki triókkal, lehet persze hogy csak szerencsés a spawnunk.
Mivel skót vagyok csak free loadouttal megyek így nincs gearfear, ami meg is határozza a gameplay taktikát, ha ferrot vagy rattlert ad akkor nagyobb az arc keressük a fightot, ha két kis light ammosat akkor sunyulás van. Egyikünk előre bejelöli a kívánt exitet és annak a környékén mozgunk, ha nagy a fájdalom akkor futás
-
DiamondBack
senior tag
Zsenális köröm volt tegnap, kaptam két balfasz csapattársat akik ott hagytak a francba folymatosan, nem kommunikáltak, minden lézető dologra lőttek aztán 5 perc múlva spammelték hogy kéne ammo. Otthagytam őket, halottam hogy a közelben lőnek, mentem a szokásos "friendly" meg "dont shoot" szöveggel, nem lőttek, kihisztiztem magam nekik, mentem velük lootolni, aztán a vége felé összefutottunk az eredeti randomjaimmal (persze direkt arrefelé igyekeztem vinni őket) az új haverjaim simán bedarálták őket és a végén kimentem velük.
23-as vagyok kb 10 óra után, végig free loadouttal, illetve ha kijöttem akkor a free augmentet becseréltem mk1-re pici ammo és vissza egyből a földre.
Mennyire igaz a pletyka hogy gear alapú a matchmaking?
-
DiamondBack
senior tag
válasz
CptAdamica
üzenetére
Valamint szerintem jobban is fut, legalábbis úgy érzem.
-
DiamondBack
senior tag
csak én vagyuk dumb hogy nem látom a letöltés gombot?
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 12 Pro 256GB gyári független gyári 91% akku megkímélt
- Plex szerverhez keresek gépet több HDD tárolóval , Áfás számlával
- Intel Core Ultra 7 265KF 20-Core - használt, garancia: 2028.11.17 Firstshop
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Samsung Galaxy S23 Fe 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Green-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4169, 100% Akksi
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest