Hirdetés
- Milyen SSD-t vegyek?
- Apple MacBook
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sirály12
őstag
Nemrég cseréltem egy ups-t az egyik haverral, áldom is az eszem azóta. Már legalább 5 alkalommal segítette ki a gépem ilyen 10-20 mp-es áramkimaradások alkalmával. Bár az akku nincs a toppon, de 1-1,5 percet elmegy vele a gép, és ez a lényeg. Csak idegesít, hogy összevissza kattog néha.
Na de ha majd készlessz a sajátépítésű tápom, majd akkor.... -
DigitXT
félisten
válasz
Pizzafutar
üzenetére
Hétfőn elvileg a havazás miatt volt ilyesmi: fél/egy mp-es kimaradás.
Tesóm gépezett, és ő mesélte, hogy elég fura volt, csattanás, meg minden, kép el, majd vissza, de nem indult újra a gép: az Enermax tápom áthidalta!!!
Persze ez az egész sztori csak akkor derült ki, amikor nekem kékhalállal indult a Win, és kérdeztem tőle, hogy ugyanmár milyen különleges effektusok voltak előtte, aminek ez köszönhető...
Azóta viszont minden rendben.
Kopp-kopp-kopp! -
anulu
félisten
válasz
Pizzafutar
üzenetére
nekem vasárnap volt délután olyan, hogy kattogott össze-vissza, a fél mp-es áramszüneteknek köszönhetően. az enyém 100%-os állapotban van

-
Pizzafutar
aktív tag
Hogyaza!
Napok óta időnként kikapcsol a gépem. Az ups csak sipol egyet, sajnos az akkunak már annyi! Ma legalább 5.ször!
Más is tapasztalja?
Óbuda
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinpad üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával
- MSI GeForce RTX 5090 32G LIGHTNING Z /ÚJ, BONTATLAN, CSAK HÉTFŐIG/
- Új Garmin Fenix E 47mm 3év garanciaI
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! 7800X3D / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- szinteÚJ, dobozos Dell Pro 14 Ultra 7 255U 16GB DDR5 512GB AI PC FHD+ 1 év garancia
- iPhone X 64GB 100% (3 hónap Garancia) - AKCIÓ
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Logitech Mx mechanical master series magyar keyboardlabor gmail.com
- Ingyen elvihető hibás/törött TV/monitor
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Persze ez az egész sztori csak akkor derült ki, amikor nekem kékhalállal indult a Win, és kérdeztem tőle, hogy ugyanmár milyen különleges effektusok voltak előtte, aminek ez köszönhető...
Azóta viszont minden rendben.
Kopp-kopp-kopp!