- BIOS frissítés
- Projektor topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Home server / házi szerver építése
- OLED TV topic
- Videós, mozgóképes topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Aktív témák
-
bbking
aktív tag
up
-
bbking
aktív tag
up
-
bbking
aktív tag
up
-
bbking
aktív tag
up
-
bbking
aktív tag
up
-
bbking
aktív tag
up
-
bbking
aktív tag
up
-
bbking
aktív tag
up
-
tuskooo
addikt
Up, szegedi bajtárs!
-
bbking
aktív tag
Eladó még mindig... -
vakarcs
aktív tag
felvettelek MSNen...
-
bbking
aktív tag
up
-
bbking
aktív tag
up
-
bbking
aktív tag
up
-
bbking
aktív tag
up
-
bbking
aktív tag
Hali!
Hát igen a DVD egy kicsit sok lenne neki sztem. Netezni tökéletesen lehet vele (bár még eddig én nem nyomtam, de előző gazdája igen, meg hálózatba is volt kötve), avit sztem lejátszik, mov-ot már teszteltem és ment. mp3at is lejétszik sztem de azt még nem próbáltam, mondom, sajna nincs időm rá...
-
bbking
aktív tag
up
-
bbking
aktív tag
up
-
bbking
aktív tag
up
-
bbking
aktív tag
up
-
bbking
aktív tag
up
-
bbking
aktív tag
up
-
bbking
aktív tag
-
bbking
aktív tag
UP
-
bbking
aktív tag
UP
-
bbking
aktív tag
up
-
bbking
aktív tag
fel
-
bbking
aktív tag
UPP!
-
bbking
aktív tag
fel
-
bbking
aktív tag
-
bbking
aktív tag
-
bbking
aktív tag
up
-
bbking
aktív tag
up
-
bbking
aktív tag
főől
-
bbking
aktív tag
UPP!
-
bbking
aktív tag
-
bbking
aktív tag
-
bbking
aktív tag
UP!
-
bbking
aktív tag
-
bbking
aktív tag
Naggyonjó kis gép vigyétek!
-
bbking
aktív tag
esti UPP
-
bbking
aktív tag
-
bbking
aktív tag
up
-
bbking
aktív tag
up
-
bbking
aktív tag
Hali all!
Nah szal nem rég vettem a gépet, de el kell adnom mert kell pénz másra, meg időm sincs most nagyon foglalkozni a mac-kel sajnos...
Nahszal annyit csináltam vele, hogy tisztára nyaltam (1 napi meló volt csak), szal most úgy néz ki mint amikor kijött a gyárból...(1997ben)
Szal van a gép, a moncsi, az egér, a magyar billentyűzet. Van hozzá még original, jogtiszta MacOS 8 HU CD, leírással (rövid angol), meg van még egy apple mac 4400as CD és egy internet connection CD.
A vas: CPU 200MHz motorola, 32 MB RAM, 6GB HDD, 10/100LAN, integrált 3d ati vezérlő, integrált hangkártya.
És íme a képek:
Olyan 10k körül szeretnék érte kapni... (lehet pestre el tudom juttatni ha nagyon muszály, csak a sofört kéne egy-két shörrel megkenni)
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Flip6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 15 Pro / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest