- Milyen videókártyát?
- Gaming notebook topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
- Micro Four Thirds
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Apple Music
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gáben81
senior tag
válasz
#20749568 #26 üzenetére
Ja igen, ebben lehet valami. Én is inkább lista-pàrti vagyok, eleve a fő irányvonal amit hallgatok, azok abszolút nem mainstream populáris zenék, ebben a stílusban általában kislemezek vannak vagy csak, egy-egy track. Nagyon ritka, hogy én pl. végig hallgassak egy albumot, talán egyszer az elején, de ahhoz nagyon jónak kell lennie. Persze egy válogatás album az más, pl chillout stb.
Na mindegy is, számomra akkor sem
annyira átlátható ez, mint a Spotify. Az meg ahogy az órámra rá kell varázsolni az megér egy külön misét.
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- AKCIÓ! Lenovo ThinkVision L24i-10 24 FHD 60Hz 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Fotó állvány eladó
- Bomba ár! Dell Latitude 3420 - i5-11GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest