-
PROHARDVER!
Gyakori kérdések és alkalmazás ajánló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Totta92
tag
Hello!
2017 mac pro touchpad védő fóliát honnan tudnék szerezni?[ Szerkesztve ]
-
Totta92
tag
Sziasztok!
Fóliázta valaki a kijelzőjét? Érdemes vele foglalkozni? Jelen esetemben 13" Mac Pro 2017 tb nélküli.
Üveg fólia, vagy sima fólia? -
Totta92
tag
-
Totta92
tag
válasz tboldi #70571 üzenetére
Igen, én is gondoltam rá, hogy sok, de amúgy össze csukódik.
A billentyűzet védőt, a billentyűzet elkoszolódása miatt tettem rá. Azt a kis kendőt pedig pont az miatt, amit Te is említettél, hogy ne érjen a bill. a kijelzőhöz. Biztos össze ér, ha összecsukom, csak arra gondoltam, hogy jobb ha a kendő ér hozzá a kijelzőhöz mint a bill.
Lehet csak használnom kellene Nekem is, és a mániákus kímélésem mellett többet ártok... -
Totta92
tag
Sziasztok!
Olyan helyzetben vagyok, hogy vettem egy új macpro 2017-est. Utána olvasgatom, hát a kijelző bevonata kopik, meg a billentyűzet is tönkre mehet.
Szeretném ha sokáig gép maradna, nem mostanában cserélném le, így vásároltam egy billentyűzet védőt.
Össze csukott állapotban, pedig a régi laptopomhoz kapott kis kendőt ollóval méretre vágtam, és azt rakom a bill. és kijelző közé.
Ez a két megoldás okés? Vagy érdemesebb inkább fóliát venni a kijelzőre?
-
Totta92
tag
válasz Csabee. #70159 üzenetére
Én is erre a megoldásra jutottam, inkább mint hogy napokat vesződjek.
Másik kérdésem elég analfa béta vagyok még mac téren.
Ha egy programot letölrök (uninstallálni szeretnék) az alkalmazások közül csak kihúzom a kukába majd ürítés és ennyi? Nem hagy maga után "szemetet"?
-
Totta92
tag
Használja valaki a Mounty-t? NTFS-re írok vele és vissza mac-re már nem tudok másolni. Például egy zene megvan a gépen ráhúzom a winchesterre ott lesz a zene, de nem tudom se megnyitni, se vissza másolni.
Semmilyen program nem nyitja meg mert azt írja, hogy használatban van a fájl. Újraindítás stb minden meg volt.Bedugtam a winchestert pc-be a fájl ott van ott tudom másolni is és megnyitni is. (Igaz rendszergazdai jogosultságot kér eddig nem tette.)
-
Totta92
tag
Lehet akkor ahogy szokták mondani, a hiba bennem van.
De ma is bekapcsolom, a billentyűzet nyelve átállítódott magától, az egerem teljesen megzavarodott majd újraindítom, és minden tökéletes. Egy google maps-ot nem tudok akadás nélkül használni, elég sokat utazok ezért szükségem van rá, hogy minden nap megtervezzem az útvonalam. Átkapcsolom domborzatra, vagy forgalomra, és totális halál. Arról nem is beszélve, hogy bekapcsolom és jó pár perc mire feláll a rendszer.Nem ócsárolni akarom félre értés ne essék, mert nagyon is szeretem, csak ezek az apró kis bosszantó dolgok már összegyűlnek, és kiakadok. És ha az alapvető feladataim jobban el tudom végeztetni egy macpro-val, akkor váltok.
-
Totta92
tag
válasz tboldi #69554 üzenetére
Köszi!
Én is ezen agyalok, hogy most már vásárolok.Kb. tavasz óta várok, hátha frissül az air vagy mi lesz vele, mert eddig azzal szemeztem.
De inkább szánok rá többet, és veszek egy erősebbet, mert nálam a gépek kb. 5-8 évig szolgálnak.
Jelenlegi gépem is 2010-es példány, windowsos, de már elegem van belőle főleg a 2-3 havi újratelepítésekből, hogy "pörgős" maradjon, de hát tudjátok Ti miről beszélek jobban témában vagytok.Szóval ezért is néztem a MacPro retinát, mert gondolom ez elég sokáig szuper kis gép marad, és nem hiszem, hogy mostanában túl sokat változna a külső megjelenés is.
Az én felhasználási szokásaimat, pedig még jó pár év múlva is kielégíti szerintem. Szokásos ami mindenkinél alap netezés, filmezés le-fel töltés,viszont zene szerkesztő programokat használok ableton, rekordbox és társai. De gondolom ezeket vígan el fogja vinni később is.
-
Totta92
tag
Sziasztok!
Várható valami új Macbook szeptemberben?
Erre érdemes beruházni? Valóban asztroszürke lehet, és magyar billentyűzetes?
-
Totta92
tag
Sziasztok!
Érdemes új Macbook air-re beruházni?
Vagy hamarosan frissül az air családja az apple-nek? Vagy végelg megszűnik? Mindenféle pletykát olvasok és nem tudom mi hihető ezekből.(Windows 10-es acer gépem jó pár megfáradt éven túl van.)
Új hozzászólás Aktív témák
- War Thunder - MMO Combat Game
- Digitális Állampolgárság Program
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gitáros topic
- Renault, Dacia topik
- ASUS blog: TUF A14 notebook, a mini játékgép
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- 512GB Csillagfény! VADIÚJ BONTATLAN, AKTIVÁLATLAN Starlight MacBook Air M3 512GB Magyar bill, GAR!
- Csere-Beszámítás! Apple Macbook Pro 2020 M1 Chipp, 13 8/256. Magyar bill, 96% Akku.
- Eladó Macbook Air M1 13" 2020
- MacBook Pro13 Touch Bar, Retina HUN! 256GB Doboz új állapot!
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 Legújabb magyar billentyűze 1 év Garancia Deák Térnél Azonnal
- 2022 MacBook Pro 14 M1 Pro 16GB RAM 512GB SSD ÚJ ÁLLAPOT
- Lp
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M3 MAX 14 30GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető.
- AKCIÓ ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 M3 8CPU/10GPU 8GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar billentyűzet Deák
- Apple Macbook Pro 13" 2020 Touchbar i5/16GB/512GB, ÚJSZERŰ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest