Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• float_away

csendes tag

válasz Chiftain #28593 üzenetére

Android, iOS témában nálam az a helyzet, hogy jómagam a 2. androidos telót koptatom úgy, hogy a 2 legközelebbi cimborám folyton iPhonera akar rábeszélni. 3 dolog miatt nem vettem almás telót: akkuja kevés nekem (a jelenlegi Jiayu G4T telóm akkuja fénykorában 3 napot elketyegett folyamatosan wifin lógva átlagos nyomkodással), dual-sim nem létezik belőle (majd' 10 évig jártam 2 telóval és beleuntam), na meg az iOS nem jött be minden esetben. Nemrég viszont beadtam a derekam és vettem egy iPad Airt (noname androidos cuccom pár hónap után behalt...) aminek imádtam a minőségét, a kijelzőjét, a hangját és pláne az akkuját, de egyszerűen megőrjített az iOS-nek az a része, hogy nem tudok rá oda-vissza másolni anyagokat egy sima memóriakártya, vagy kábeles csatlakozáson keresztül az idióta iTunest kihagyva. Meg mi az, hogy egy App-ba kell másolnom mondjuk egy filmet és csak onnan tudom megnyitni, más alkalmazás nem látja?!
    1 hónap után fogtam és eladtam, nemrégiben meg rendeltem egy Onda v919 3g air, dual boot 64gb-os iPad Air klónt (ami mindennel együtt kb. annyiba lesz, mint amennyiért az Airt eladtam) mely jelenleg a kontinensek között van valahol félúton. Mindezt úgy, hogy komoly kompromisszumokat kötöttem magammal, de mégis megléptem. Pár hónap múlva kiderül jó döntés volt-e, vagy sem.
    Mielőtt fanatik Apple gyűlölőnek gondolnátok, 2011-ben vettem egy 13,3"-os MBP-t, ami jelenleg is köszöni, jól van (SSD upgraddel), azon keresztül osztom a kábeles netet asszony windowsos laptopjának és a tavalyi évben vett 15,4"-os rMBP-mnek. Meg még ha ritkán is szólok fórumokon, napi rendszerességgel olvasok 4-5 almás oldalt és folyamatosan figyelem a cég fejlesztéseit :)
    Nekem az ideális egy Apple hardverrel felvértezett Android featurekkel megáldott iOS stabilitású teló/tablet lenne. Amíg ilyen nincs, addig részemről csak kompromisszumok vannak bármelyik oldalról is nézem.

Új hozzászólás Aktív témák