-
PROHARDVER!
Gyakori kérdések és alkalmazás ajánló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hegyirabló
veterán
válasz FIREBLADE78 #74706 üzenetére
Szerintem azért, mert míg kézitáskából hatalmas választék van 13 colban, addig Hát Izsák alig akad valami, ami elfogadható árú, jól is néz ki, és még 13 colos is.
Egyébként hihetetlen, de végül nekem is egy olcsó, ACME márkájú hátizsákra esett a választásom, persze elsősorban azért, mert ez volt a kevesek egyike, amit életben is meg tudtam nézni.
(#74710) xedos
Nagyon szép ez a táska!
Vén épület már a világ, Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd A gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő Gerenda ellenedre van... Én inkább betöröm fejem, Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
-
vasi89
addikt
Jó hát nekem is egy 10 éves Dakine van, azzal utazok repülőn is, igaz a laptopot külön tokba belerakom még pluszba de eddig semmi gond nem volt vele.
[ Szerkesztve ]
-
CharlieDrop
veterán
mindenkinek mások az igényei
Nem használok AD-blockert a PH! oldalain!
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple asztali gépek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Digi és a követeléskezelő házassága... (újra nincs netünk)
- iPhone topik
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Milyen mosógépet vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- Apple Macbook Pro 13 Touch Bar 2019, i5 1.4 GHz, 8 GB
- Apple MacBook Pro Touch bar 15" A1990 2018 Silver (EMC 3215) 15"4 2880 x 1800 - 16GB - 256GB SSD -
- 16GB! VADIÚJ BONTATLAN, AKTIVÁLATLAN Midnight blue MacBook Air M3 16GB 256GB Magyar bill, GAR!
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB - (MC9G4MG/A) Éjfekete - 3 év garancia
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 Legújabb magyar billentyűze 1 év Garancia Deák Térnél Azonnal
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest