- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Androidos fejegységek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- SONY LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- CES 2025: viszlát, TrackPoint!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Gyakori kérdések és alkalmazás ajánló
Új hozzászólás Aktív témák
-
marsu.
senior tag
válasz tylerddd #42870 üzenetére
Én nemrég újítottam be egy alap Air-t (128/8). Eddig nem volt olyan amit ne bírt volna.
HD, Full HD filmeket szépen viszi. YT-on szintén.
Próbáltam már vele videót szerkeszteni iMovie-ba, full amatőr szinten, az is rendben volt. Egyedül itt hallottam eddig pl. a ventiket. Itt is csak akkor amikor már mentette ki. Képszerkesztés szintén szépen megy.
Office teljesen jól működik. Egyedül ami fura lehet, hogy angol nyelvű, de ha már régebb óta használod, akkor sztem ez se okoz túl nagy gondot.Én speciel MM-ba vettem, elég jól hangzik a 60 napos visszavásárlás (csak online!), ha nagyon nem jönne be, ez is egy opció lehet. Vagy ha olyat húz az Apple ősszel az új macbook-al, hogy egyből kell.
-
Ragnar95
félisten
válasz tylerddd #42870 üzenetére
A mindennapi használatban többet nyom a latba a gyors SSD + megfelelő méretű RAM, mint a proci, processzorigényes feladat az általad felsoroltak közül pedig csak a videóvágás, amire azt írtad, hogy csak nagyon lightos lenne, így az is menni fog gond nélkül.
Jó gép az az Air, ha nem végez az ember nagyon erőforrásigényes feladatokat, simán elég mindenre, márpedig az általad felsoroltak közül egyikhez se kell túl sok erőforrás.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
Új hozzászólás Aktív témák
- Proxmox VE
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Path of Exile 2
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Androidos fejegységek
- Milyen routert?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Apple MacBook Pro 14! M4 Pro / 24GB / 512GB! 33Hó Garancia! BeszámítOK
- VADIÚJ BONTATLAN, AKTIVÁLATLAN Midnight blue MacBook Air M3 8GB 256GB Magyar bill, GAR!
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 48GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 Legújabb magyar billentyűze 1 év Garancia Deák Térnél Azonnal
- Apple MacBook Pro Touch bar 15" A1990 2018 Silver (EMC 3215) 15"4 2880 x 1800 - 16GB - 256GB SSD -
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest