- Az Office-t is elengedi a terméktámogatás nélküli Windows 10-en a Microsoft
- Fagyos hangulatú, Intel B860-as deszkák a Colorful receptje szerint
- AMD Strix Point platformra épül az AOKZOE közelgő kézikonzolja
- NAND flash NAS-ként használható mini PC jön a GMKtec berkeiből
- A Jonsbo legfrissebb kompakt házaiba Flex táp való
-
PROHARDVER!
Gyakori kérdések és alkalmazás ajánló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Diokhan
addikt
válasz vasi89 #56983 üzenetére
Hálistennek én nem használok olyan programot, ami nem legális, de kiváncsi lennék, hogy miért nem szabad frissíteni. Származik abból bármi bajom, ha nem az Appstore-ból töltöm le a programot?
Gondolok itt például a torrent kliensre, ami ingyenes, vagy a Viber-re, ami szintén ingyenes és hivatalos oldalról letöltött, de egyikük sem az app store-ból van.(#56985) Matada2.3: Sosem volt még újra rakva? Milyen rendszer van rajta? Én legszivesebben vissza mennél havas leopárdig, mert az sokkal szebb volt, mint ahogy iPhone-on is inkább az iOS6 jött be kinézetre és sebességre is.
[ Szerkesztve ]
Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M3 Pro MAX 14 30GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető.
- Apple MacBook Pro 14.2 M4 16GB / 512GB + Masszív védőtok.(ELKELT, szállításra, és értékelésre vár)
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet RENDELHETŐ DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Apple MacBook Air 13" M2 Chip 8GB 256GB (MLY33MG/A) - bontatlan új - 1 év Apple garancia
- gyakorlatilag ÚJ Apple MacBook Air 13" 8/512 M3 Chip ! 3 AKKU ciklus ! 1ÉV nemzetközi APPLE GaranciA