Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • formula01

    aktív tag

    Macbookokban hivatalos úton lehet cserélni billentyűzetet más nyelvűre úgy, hogy a garancia is megmaradjon?

    Azért merült fel bennem a kérdés, mert árukereső alapján a napokban volt egy 14-es Pro 16/1 Tb-vel 600e Ft-ért. Bestbuy topic alapján, ez emagon egy román billentyűzetes gép volt, nem tudom, hogy elárazás volt, vagy csak kiszórtak egy utolsó darabot, sajnos csak most, utólag láttam, irigylem aki ennyiért elvitte.

    Szerintetek ~5-6 évre tervezve egyébként egy alap 16/512-es 14-es 8/14 M1-es MBP jó vétel lehetne? 780e most mediamartkban az alap 14 pro, nagyon szemezek vele. Amire lenne, átlagos felhasználás, böngészés sok lappal, tartalomfogyasztás, programozás, nem hardcore szinten, szeretném mobil alkalmazásfejlesztés irányban képezni magam, illetve 1 játék fontos lenne, hogy fusson, World of Warcraft, de ez azon kivételek egyike, amiket a elvileg a MacOs natívan támogat. Szerintem erre egy Air kevés lenne 8 Gb rammal, főleg hosszútávon, ha meg elkezdem bővítgetni, gyakorlatilag egy árban lenne az m2 air az alap 14es pro-val, akkor meg már a több csatlakozó, jobb kijelző, aktív hűtés szerintem jól jönne.

    Első macbookom lenne, sok év windows után szeretnék váltani. Nem SOS perpill a gépvásárlás, de már 6. évét tapossa a jelenlegi gépem, és egyre inkább időszerű.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák