- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Meghozta az RTXMG és RTXNTC fejlesztőkörnyezetét az NVIDIA
- Milyen monitort vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Sata/NVME sebesség
-
PROHARDVER!
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
formula01
senior tag
Macbookokban hivatalos úton lehet cserélni billentyűzetet más nyelvűre úgy, hogy a garancia is megmaradjon?
Azért merült fel bennem a kérdés, mert árukereső alapján a napokban volt egy 14-es Pro 16/1 Tb-vel 600e Ft-ért. Bestbuy topic alapján, ez emagon egy román billentyűzetes gép volt, nem tudom, hogy elárazás volt, vagy csak kiszórtak egy utolsó darabot, sajnos csak most, utólag láttam, irigylem aki ennyiért elvitte.
Szerintetek ~5-6 évre tervezve egyébként egy alap 16/512-es 14-es 8/14 M1-es MBP jó vétel lehetne? 780e most mediamartkban az alap 14 pro, nagyon szemezek vele. Amire lenne, átlagos felhasználás, böngészés sok lappal, tartalomfogyasztás, programozás, nem hardcore szinten, szeretném mobil alkalmazásfejlesztés irányban képezni magam, illetve 1 játék fontos lenne, hogy fusson, World of Warcraft, de ez azon kivételek egyike, amiket a elvileg a MacOs natívan támogat. Szerintem erre egy Air kevés lenne 8 Gb rammal, főleg hosszútávon, ha meg elkezdem bővítgetni, gyakorlatilag egy árban lenne az m2 air az alap 14es pro-val, akkor meg már a több csatlakozó, jobb kijelző, aktív hűtés szerintem jól jönne.
Első macbookom lenne, sok év windows után szeretnék váltani. Nem SOS perpill a gépvásárlás, de már 6. évét tapossa a jelenlegi gépem, és egyre inkább időszerű.
[ Szerkesztve ]
Eladó Legok: 21325 (Bontatlan), 10497, 21333, 42160 (Egyszer összerakott, hiánytalan)
Új hozzászólás Aktív témák
- Asszociációs játék. :)
- Kilenc képet osztott meg idő előtt az iPhone SE-ről a Spigen
- bohlnorbi károsultjai
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Meghozta az RTXMG és RTXNTC fejlesztőkörnyezetét az NVIDIA
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- újszerű MacBook Air M3 256GB SSD silver ezüst Apple magyar 3 év garancia
- Üzletből, garanciával, Macbook Air Retina 13" 2020 M1 processzor 16GB RAM 512GB SSD Space gray
- Macbook Pro 13" - 2020, 4 mag i7, 32/512GB, touchbar, garancia
- MacBook Air M1 Újszerű 8GB/256ssd/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4021
- Apple Macbook Air 2024 M3 15.3" 256gb
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest