- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Házimozi haladó szinten
- Milyen alaplapot vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Házimozi belépő szinten
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Új hozzászólás Aktív témák
-
csakany2001
senior tag
válasz
MikeWazowski #4884 üzenetére
Nekem IOS-el nincsen gondom, bár OneUI elég "csábító" csak a vásárolt Airpods 4 ANC miatt is jobban megéri itt maradni és tervben van Macbook vagy iPad beszerzése...
16 Pro nem melegszik, cserébe nagyobb, az x5 látószöggel nem vagyok kibékülve, és az ultraszéles kamera sem lett jobb, cserébe közel 200 ezer Ft ráfizetés lenne.
Szóval nem is igazán a rendszerrel van baj, de házon belül sem tudok mondani olyat, amire most váltok. -
válasz
MikeWazowski #4884 üzenetére
Én a +15 hónapom alatt a napokban kezdtem fosni, hogy “jajj, frissítenem kéne már 18.4-re, mert már fél éve frissítés nélkül vagyok”, mi lesz a tökéletes 17-es rendszeremmel, miközben annyi panaszt olvasok 18-al kapcsolatban…
A gyakorlatban meg itt vagyok napok óta 18.4-en és teljesen tetszik, sokkal jobban, mint gondoltam volna.
Megismerkedtem az új funkciókkal, lehetőségekkel, személyreszabtam a Control Center-t, ikonokat sötét stílusra átszíneztem, nekem még az “új” Fotók is teljesen tetszik, abban is személyreszabtam az új kategoriákat és az elrendezésüket.
Az AI téma nem annyira érdekel, mert nekem okés az, hogy app-ból használom a Grok-ot, az átszabott Beállítások menü az tény, hogy kevésbé tetszik, de nem minden nap matatok ott.Mindezidő alatt én “ki is csesztem” magammal, mert ha droidra szeretnék váltani, akkor megint kb annyi erőfeszítést igényelne a költözés, mint ahogy ide történt, mert teljesen belaktam és átrendezkedtem iOS-re, de szerencsére vagyok már olyan kényelmes és kevésbé kalandvágyó, hogy én már úgy érezzem, hogy jó helyen vagyok itt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E5410 - i5-520M I 4GB I 250GB I DVDRW I 14,1" WXGA I W10 I Gari!
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD+ 2TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS X540SA-XX004D Notebook - 4 napot használt
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24B1XHS 60Hz FHD IPS 7ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest