Hirdetés
- Ne szórd ki a pénzed pixelekre!
- Gaming notebook topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Projektor topic
- ASUS ROG Ally
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsolt,72
senior tag
Akkor szoktam nyolcvanas korlátot választani, ha feldobom a 20 Wattos töltőre, ami ugye jóval gyorsabb, mint az alap öt Wattos, és nem akarok foglalkozni vele, hogy mikor lesz készen. Így megelőzhető, hogy huzamosabb ideig maradjon a töltőn, maximumra töltve, ami ugye nem tesz jót neki. Ez napközben szokott előfordulni, rátöltés során.
Az optimalizált töltés is jó dolog, de csak akkor, ha rendszeresen ugyanott és ugyanakkor töltöd, hosszabb időn át. Ez kell a rutin kialakulásához, ha megvan, nagyon hasznos ez a fajta védelem. -
Ugye a 80% limit is olyan, hogy tovább tölti, ha úgy ítéli meg, hogy több kraftra lesz szükséged. Án mindig optimalizálttal használtam és teljesen elégedett vagyok. Vezeték nélkül töltöm, éjjel. Nyilván, az idő múlásával degradálódik, mint mindegyik. Más gyártóé is ugyanúgy, csak ott nem látod a %-ot.
Néhány esetben a gyári kapacitás fölé van lőve az akku, így igazából pl. 104-105, stb %-ról kezd el romlani, azért van olyan sokáig a 100% kijelzés az akkuteljesítményre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Xiaomi Poco F7 Pro 512GB/12GB RAM Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Iphone 17 Pro,256 GB, Független!
- iPhone 16e 128GB gyári független megkímélt 2026.06.10. Apple jótállás
- új iPhone 17 256GB white fehér független Apple 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest