Új hozzászólás Aktív témák
-
Navaren
aktív tag
válasz
icecave
üzenetére
Érdekes, hogy sok apró, bosszantó 'dologgal' találkozom én is (írtam is fentebb), és van sok közös pont, amelyik itt-ott előfordul többeknél is.
De valahogy akármerre nézek, folyamatosn fennálló idegesítő dolgokból majdnem, mintha mindenkinek egyedi gondjai lennének
.
Ha még 3rd party app-okról lenne szó, aszondanám, elmegy, de így?A Ticktick nagyon jó.
Szoftveres oldalról Idénre szerintem is stabilitáson kellene, hogy legyen a hangsúly (á la iOS 12), illetve szerintem nagyon ráférne iOS-re/iPadOS-re egy grafikai redesign, mert - bár értelemszerűen ez ízlés kérdése - ez a tizenéves Ive féle 'minimálista színkavalkád' kinézet 2013-ban sem volt túl szép, az évek haladtával se lett szebb.
De az a baj, szerintem idén Apple is az AI fele fog lépkedni, Siri mindent IS tudni akar majd, amit Gugli és Galaxy AI, and then some.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 128GB, Akku: 89%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iPhone 16 Pro Max 256Gb 99% akkumulátor 2027 októberig garanciális
- Apple iPhone 13 Pro 128GB Akku: 86%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Silverblue 6.9 120 Hz Dynamic AMOLED, 200 MP kamera, S Pen,
- Samsung Galaxy Z Fold7 Blue Shadow-12/512 GB Használt, karcmentes Garancia 2028. 09. 03-ig
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- HP Omen gamer szék Citadel
- Samsung Galaxy Tab A9 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
.