Új hozzászólás Aktív témák
-
Navaren
aktív tag
válasz
icecave
üzenetére
Érdekes, hogy sok apró, bosszantó 'dologgal' találkozom én is (írtam is fentebb), és van sok közös pont, amelyik itt-ott előfordul többeknél is.
De valahogy akármerre nézek, folyamatosn fennálló idegesítő dolgokból majdnem, mintha mindenkinek egyedi gondjai lennének
.
Ha még 3rd party app-okról lenne szó, aszondanám, elmegy, de így?A Ticktick nagyon jó.
Szoftveres oldalról Idénre szerintem is stabilitáson kellene, hogy legyen a hangsúly (á la iOS 12), illetve szerintem nagyon ráférne iOS-re/iPadOS-re egy grafikai redesign, mert - bár értelemszerűen ez ízlés kérdése - ez a tizenéves Ive féle 'minimálista színkavalkád' kinézet 2013-ban sem volt túl szép, az évek haladtával se lett szebb.
De az a baj, szerintem idén Apple is az AI fele fog lépkedni, Siri mindent IS tudni akar majd, amit Gugli és Galaxy AI, and then some.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Interactive Brokers társalgó
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Edge 256 GB / Bontatlan - 3 év gari
- Xiaomi 15 Ultra 5G 16/512GB Dual SIM Mobiltelefon
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi 15T Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 17 Pro Max 256 GB Deep Blue - Bontatlan - HIVATALOS európai Apple viszonteladótól!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / 16GB RAM / RTX 3080 10GB / 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4209, 94% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
.