- Az AVX és AVX2 emulálásával kedvez az ARM-os gépeknek a Windows 11 frissítése
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában...
- Fájlformátumok a gyakorlatban: ProRes, H.265, AV1
- "3D-s" hővezető csövekkel jön a Cooler Master legfrissebb CPU-hűtője
- Olcsóbb fajtájúnak ígérkező Team Group SSD a PCI Express 5.0-s halmazban
- Apple asztali gépek
- Emelkedik a korábbi generációs Intel CPU-k ára
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában...
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bluetooth hangszórók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az üveg az nagyon jó, abszolút pozitív a véleményem.
A tok is, bár azt kevesebbet használom, inkább a Tactical Aramid van rajta, de ha kell az erősebb védelem (pl. céges buli, stb), akkor megy rá a Benks (ArmorPro). Talán lehetne az oldala kicsit tapadósabb, de ennyi a kritika, a fém kamera keret, a gombok pontossága és ahogy "kattannak", hogy van perem, így arra esik a telefon, nem az üveg felületre, a nagyon jó magsafe, mind mellette szól.
ForRedGlory: Az durva, szintén előrendelés, máshol már írtam, épp külföldön voltam, kb. 15-20 perccel később nyitották meg csak az Apple store-t, és már akkor október közepére ígérte egyből. Ehhez képest okt. 2-án megjött. Nem, mintha hűde sokminden változás lenne 14PM-hez képest, de pl. az action button-t megszoktam, raktam rá pár shortcut-ot, így van értelme,hogy többmindent tudok egyszerre onnan elérni/elindítani.
Új hozzászólás Aktív témák
- új iPhone 17 Pro 512GB cosmic orange kozmosznarancs független Apple 1 év garancia
- iPhone 16 Pro 128GB white titanium fehér titán független Apple 1 hét garancia
- új iPhone Air 256GB space black asztrofekete független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 17 Pro 512GB Kék Színben Kártya-független,12 Hónap Garancia,Bontatlan 0 Perces Készülék
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5511
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő