- Milyen egeret válasszak?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Felfűtené a 2 nm-es versenyt a japán Rapidus
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SONY LCD és LED TV-k
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Objektívek topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az üveg az nagyon jó, abszolút pozitív a véleményem.
A tok is, bár azt kevesebbet használom, inkább a Tactical Aramid van rajta, de ha kell az erősebb védelem (pl. céges buli, stb), akkor megy rá a Benks (ArmorPro). Talán lehetne az oldala kicsit tapadósabb, de ennyi a kritika, a fém kamera keret, a gombok pontossága és ahogy "kattannak", hogy van perem, így arra esik a telefon, nem az üveg felületre, a nagyon jó magsafe, mind mellette szól.
ForRedGlory: Az durva, szintén előrendelés, máshol már írtam, épp külföldön voltam, kb. 15-20 perccel később nyitották meg csak az Apple store-t, és már akkor október közepére ígérte egyből. Ehhez képest okt. 2-án megjött. Nem, mintha hűde sokminden változás lenne 14PM-hez képest, de pl. az action button-t megszoktam, raktam rá pár shortcut-ot, így van értelme,hogy többmindent tudok egyszerre onnan elérni/elindítani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Óra topik
- The First Descendant (PC, PS4, PS5, XO, XSX)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elektromos autók - motorok
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen egeret válasszak?
- Lexus, Toyota topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- Apple Iphone 15 Pro Max 512Gb
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3328, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3323
- LENOVO Legion Y530-15ICH - 15,6" FHD IPS - i7-8750H - 8GB - ÚJ 512GB SSD - Win10 - GTX 1050 Ti
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G531GU / I5 9300H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- HP 15S FHD LED Matt i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3225
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest