- Micro Four Thirds
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hobby elektronika
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen monitort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az üveg az nagyon jó, abszolút pozitív a véleményem.
A tok is, bár azt kevesebbet használom, inkább a Tactical Aramid van rajta, de ha kell az erősebb védelem (pl. céges buli, stb), akkor megy rá a Benks (ArmorPro). Talán lehetne az oldala kicsit tapadósabb, de ennyi a kritika, a fém kamera keret, a gombok pontossága és ahogy "kattannak", hogy van perem, így arra esik a telefon, nem az üveg felületre, a nagyon jó magsafe, mind mellette szól.
ForRedGlory: Az durva, szintén előrendelés, máshol már írtam, épp külföldön voltam, kb. 15-20 perccel később nyitották meg csak az Apple store-t, és már akkor október közepére ígérte egyből. Ehhez képest okt. 2-án megjött. Nem, mintha hűde sokminden változás lenne 14PM-hez képest, de pl. az action button-t megszoktam, raktam rá pár shortcut-ot, így van értelme,hogy többmindent tudok egyszerre onnan elérni/elindítani.
Új hozzászólás Aktív témák
- ARC Raiders - Új előzetesen a hamarosan induló tech teszt
- Nintendo Switch 2
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Micro Four Thirds
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Formula-1
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hobby elektronika
- Torrent meghívó kunyeráló
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest