Hirdetés
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Androidos tablet topic
- Milyen széket vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
mindthecrap
aktív tag
válasz
madkiller
üzenetére
Nem ismerem a srácot de angolul is Dunát lehet rekeszteni az ilyen megélhetési Apple szakértőkkel, "ezért NE VEDD MEG az iPhone 15 PRO-t" és akkor ilyen síros fejük van az indexképen meg meg van photoshoppolva a teló hogy izzik a hátulja stb. aztán 15 percet beszélnek a semmiről, hogy beleférjen két-három reklám.
Nyilván professzionális videózással nem fog két napot bírni, ahogy egy erős autó is tud 10 litert is fogyasztani meg 30 litert is, ha péntek este tízszer elrúgod neki a Váci úton.
Nekem egyelőre jók a tapasztalatok a sima Próval, szerdán volt eddig a legkeményebb napja, csináltam kb 100 fotót fele ProRaw, szinte egész nap max fényerőn és mobilneten volt, este szerkesztgettem a RAW-okat Lightroom-ban stb, igy lett 90% az akksi használat, a többi napom 50% és 70% között szór, délután 2 körül szoktam 25-30 százalékról 80-ra feltölteni.
-
madgie
titán
válasz
madkiller
üzenetére
Mire kell neki a ProRes? Ezekre a YT videókra?
Ott a Blackmagic Camera app, átpöccinti H265--re a LOG mellé és lópikula helyet nem fog foglalni és ugyanúgy megmarad a LOG előnye (nincs túlélesítve, nincs lokális kontraszt-játék, jól grade-elhető stb).
Én csak rövid snitteket szoktam így a 15 Pro-val felvenni, de lópikula fogyasztáskülönbséget sem vettem észre. Ha nagyon zavarja, dugja rá felvétel közben egy powerbank-re. ("normális" kameránál is így szoktuk csinálni, ha egy órát kell egyfolytában rögzíteni)
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- BestBuy topik
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Mesterséges intelligencia topik
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Villanyszerelés
- Építő/felújító topik
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- Iphone SE 2022 64gb Új akku
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 Pro 256gb - Szép állapot, új kijelző, akku 77%, akár beszámítással
- Apple iPhone 12 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- iPhone 13 Pro 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4545
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Hp Zbook 15 G5 15,6" FHD/ i7-8850H, 32GB, 512GB SSD, Quadro P2000, Magyar- Win11
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- Apple Watch SE 2gen 40mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő