Új hozzászólás Aktív témák
-
bollokcs80
Korrektor
válasz
viragdani01 #40 üzenetére
A Trackpad-et sokan dicsérik, nyilván az is olyannak jó (gondolom), aki kreatív témában dolgozik. A Macbook tapipadját amúgy én is nagyon szeretem.
Saját gépen nekem egy Dell kombó van, cégeshez meg egy Logithech szett. Egyébként Mac mellé alap dolgokra egy 5000 forintos Xiaomi egér is bőven jó.
Apple kiegészítőknél sajnos pofátlan az árazás, a billentyűzet is röhej 50-60-80 ezerért. -
bollokcs80
Korrektor
válasz
viragdani01 #35 üzenetére
Nekem viszonylag kis kezem van, de nekem is kényelmetlen, mert túl lapos. Amúgy meg iszonyat túlárazott, épp nemrég rendeltem egy kollégának egy Logitech MX-et 30k körül, az hozzá képes fütyül-zenél-kávét főz.
-
válasz
viragdani01 #5 üzenetére
Nekem a 7. Gen iPad van billentyűzetes tokkal, Word + Excel kombóra használom, amikor egy ügyféllel egyeztetek. A többit a munkaállomáson oldom meg 2x 32"-on.
Ezt... konkrétan nem is tudnám mire használni? Word + Excel egymillióért? -
merqree
őstag
válasz
viragdani01 #2 üzenetére
A bevezetőben kétszer is kiemeled, hogy 100ezer forint az 5G.
De csak nekem bántó az ismétlés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Proxmox VE
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Milyen notebookot vegyek?
- Óra topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Samsung LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus Rog Strix G16
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged