Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Szena67

tag

válasz viragdani01 #6 üzenetére

A teszt utolsó mondatai jó összefoglalók. Tényleg egyetlen előnye, hogy apple világban kényelmes. Hangminősége tragikus (hires audio szempontból), ahogy leírtad semmilyen komolyabb codec-et nem támogat. Ezt a hangminőséget még egy 20 éves Oakley O"rokr őskövület is meghaladja, mert jobb drivert raktak bele motoroláék (ami akkor még nem volt kínai). A tesztelt airpods elődjét kellett javítanom, mert az unokahúgom kapott egyet aztán sportra használta és bexart, elnémult. Szétszedni szinte a lehetetlennel határos, de valami szerencse folytán sikerült az elektronika roncsolása nélkül, ami ott fityegett a vékony drótocskán. Kitisztítottam és újra összeragasztottam. Látva belülről a felhasznált anyagokat, műanyag részeket, meg, hogy minden is ragasztott mindenhez, szóval erős kínai feelingem volt. Sony telefonnal próbáltam, ami minden lényeges codec-et ismert. Könnyen egymásra találtak, de a hangminőség erős közepes, magyarul szól, de ennél nem sokkal több, sportra meg a fentiek miatt nem igazán ajánlott, mert hosszú távon nem élte túl. Eldobható fülesnek meg szerintem picit drága.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák