- NVIDIA GeForce RTX 3060 (GA106)
- Milyen TV-t vegyek?
- Többszörösére növeli az üzemidőt az LG 1 Hz-es LCD panelje
- Mini PC
- 3DMark (2013) eredmények
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Hivatalosan is elkezd védekezni az Intel csodafegyvere ellen az új Geekbench
- Vezetékes FÜLhallgatók
Aktív témák
-
vilma27
tag
Kedd-Szerda...
Leginkább csak mentem és mentem. Voltam itt és voltam ottis
ha hiszitek még oda is elmentem
XD ma (szerda) a várost jártuk anyával, mert elvileg függönyt mentünk nekem nézi, zöld spagettifüggönyt, és sehol nincs az egész városban. Holnap még 1 helyet megnézünk a JYSK (dzsipszi)
de ha ott sincs
még egy helyen Debrecenben a KIKA-ban lehet, hogy van, majd ma este beszélek úgyis a nővéremmel, és megkérem, hogy menjen el oda és nézzen szét, de pénteken lehet, elmegyek Debrecenbe szétnézni, már 100éve voltam... nah jó 1hónapja
XDA lényeg az, hogy hiába pihenni akarok a szünidőben, kirakózni, olvasni, festeni, ebből nem sok minden valósult meg, kivéve az olvasás, este mindig szakítok 1-2órát, hogy befejezzem a könyvem, illetve a felénél járok még

Ma ahogy hazaértünk ebédeltünk anyával, mert a család többi tagja: hááát apa alszik, nővérem ugye Debrecenben, öcsém Miskolcon, így maradtunk anyával ketten, habár az előző 2 napot végig ágyban töltötte, pihenéssel, amit meg tudok érteni. Tehát Tessyvel, és Mucussal tartom a frontot
Hangulat:
nem szeretem az énekest, de ez az egyetlen száma ami nagyon is ott van, és amúgy nem is olyan régen kaptam rá erre a számra
és felírtam a top listámba 
Aktív témák
- Mikrotik routerek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Suzuki topik
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 3060 (GA106)
- Milyen TV-t vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- További aktív témák...
- Eladó Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB Lemon / 12 hónap jótállás
- Lenovo Thinkpad E595 Ryzen 5 3500U, Radeon Vega 8, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, gar
- Oppo Reno A17 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- AKCIÓ! Asrock Z270 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB GameMax Storm 2 AB Adata 600W
- PC /i5-3470/8GB/240GB SSD/WIN10/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ha hiszitek még oda is elmentem
XD ma (szerda) a várost jártuk anyával, mert elvileg függönyt mentünk nekem nézi, zöld spagettifüggönyt, és sehol nincs az egész városban. Holnap még 1 helyet megnézünk a JYSK (dzsipszi)
de ha ott sincs
még egy helyen Debrecenben a KIKA-ban lehet, hogy van, majd ma este beszélek úgyis a nővéremmel, és megkérem, hogy menjen el oda és nézzen szét, de pénteken lehet, elmegyek Debrecenbe szétnézni, már 100éve voltam... nah jó 1hónapja