- Milyen videókártyát?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Gaming notebook topik
- Már az MSI is figyel arra, hogy mit vár egy átlagfelhasználó a klaviatúrájától
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Aktív témák
-
WN31RD
addikt
Vegyél egy 300 W-os Enermax tápot. Jobban jársz vele, mint bármilyen más típussal (hiába nagyobb a névleges teljesítménye, pl. 350 W). A Mistralnál pl. kábé ennyiből kijön (EG301AXVE bruttó 15956 Ft), azt a plusz 956 Ft-ot pedig bőven megéri a kiváló minőség. Ha nem szimpatikus a Mistral, akkor lehet, hogy egy-két ezer Ft-tal többet kell majd fizetned (cserébe feltehetően kapsz 3 év garit az 1 helyett), de még így is leginkább az Enermaxot tudom ajánlani.
Tapasztalatból beszélek: Nekem volt szutyok noname, aztán AOpen tápom, most pedig Enermax van. A noname és az AOpen között óriási a különbség, és az AOpen tényleg nagyon jó... De: az Enermax még jobb, igényesebb, nem is kicsivel. Soha többet nem fogok mást venni (hacsak meg nem jelenik valami még jobb), mert miután kézbe vettem, egyértelműen meggyőzött.
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3042, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest