Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ZIDOO médialejátszók
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- OLED monitor topic
- Milyen monitort vegyek?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
Új hozzászólás Aktív témák
-
UserX
addikt
válasz
GEPESZ66 #117 üzenetére
Szia!
Köszönöm a tanácsot!
Nem hallottam az ajánlott progiról, de nagyon jónak tűnik, evidenciába vettem!
Az adventi promok közül bezsákoltam a 'samponos' Backuppert. Sajnos csak partíció (nem op. rendszer!!!) klónozására képes, de létrehozható bootmedia. Mentést csináltam, de a visszaállítást és a bootolást még nem próbáltam!
Márpediglen a puding próbája az evés! -
UserX
addikt
Fergeteges ez a program!!!
A WIN11 frissítés + VPN + Vírusírtó tűzfallal úgy összeakadtak, hogy ellszállt a net, sehogyan sem bírtam visszahozni!
Jön a rendszervisszaállítás! Már kb. 13 óra óta molyol, 'szédületes' sebességgel!!!
Nem értem!!! Boot alatt megy, semmi más nem terhelheti...
Forrás: USB 3.2 SSD Stick
Cél: SATA SSDVan ennek a fo-nak valami alternatívája???
Előre is köszönöm! -
UserX
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #112 üzenetére
SIKER!!!
Hát nem 26 percig tartott, de visszaállt az utolsó mentésem!
A hardvernek megfelelő sebességű a gépem, amiket gyorsan kipróbáltam progikat, azok működnek! Igaz ráment 1,5 napom!
Köszönet a segítségért! -
UserX
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #110 üzenetére
Szia!
Hát nem akarom elkiabálni, de talán sikerülni fog...
Végül is felraktam Win11-et, leszedtem a TRIAL-t és az oprendszeren belül indítottam a visszaállítást.
A sebesség folyamatosan esik, most 160gb van meg a 402-ből. 80MB/s a sebesség és szerinte 49 perc van hátra. Remélem, hogy összejön! -
UserX
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #107 üzenetére
Szia!
Továbbra sincs megoldás. Eddig a beépített media creatorral csináltam a bootolható pendrájvot, most megpróbáltam ISO + Rufus 4.5-el. Így még el sem indul a boot! Nem lehet valami BIOS beállítási probléma???Próbáltam defaulton és a Secure Boot kikapcsolásával...
A Support ezt írta:
'Please try to create WinPE bootable USB again.
When you create the WinPE, please check if it ticks "Download WinPE creating environment..."by default. If yes, please try to download and install Windows ADK and Windows PE Addon. After that, please try to create WinPE by unchecking the option.
As for downloading and installing Windows ADK and Windows PE Addon, please refer to here:
https://learn.microsoft.com/en-us/windows-hardware/get-started/adk-install'Baj van az angolommal!
Ez azt jelenti, hogy izzadjak fel egy friss Win11-et és telepítsem rá ezeket a Windows Addonokat??? Most a kis genya SSD-m NTFS-re formázva üresen pihen.
Még azon gondolkoztam, hogy veszek egy USB-SATA adapter és a laptopomról (most is azon írok). próbálom a mentést rámókolni.
Mi a véleményed??? Előre is nagyon köszönöm a választ!
-
UserX
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #107 üzenetére
Szia! Köszönöm a választ!
Igen csináltam bootolható WinPE pendrájvot. Valameddig eljut, elkezd forogni a 'karika', világít a billenytyúzet és az egér, de néhány másodperc után csonttá fagy!
Most kezdtem el levelezni a supporttal. -
UserX
addikt
Sziasztok!
Most találtam erre a topicra, a Win 11-be írtam először, de nem sikerült megoldani a problémát. Bemásolom ide, várom a hozzáértők ötleteit!'Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni!
0/24 megy a gépem...Tegnap délután elkezdett csörgő hangot adni, valamelyik venti cool whinére gyanakodtam. Újraindítást követően megszünt. AIDA stress testet kapott, de semmi csörgés. Viszont iszonyúan belassult a gép (egy SATA SSD-n van a rendszer).
Korábban vettem egy USB-s SSD-t, arra havi mentéseket végeztem. Gondoltam, hogy itt az idö, hogy bizonyítson! AOMEI Backupper Pro-t használok legálisan, természetesen a Windows is legális, rendszeresen frissített.
Az AOMEI-vel 3 módon is lehet indítani a Rendszer visszaállítását mentésből:
1. A Windows-ból (természetesen egy idő után újraindul a gép)
2. .A korábban a boototoláskor, lementett opcióval
3. A program által pendrájvra lementett bootolással.
Mind a hármat többször próbáltam, de mielőtt indulna a progi a boot egyszerüen lefagy!!!Ez a látvány megy órákig a 'karika' sem forog:
Egyszer valahogy véletlenül elindult, de 60 órát írt, mire elkészől. Szerintem az nem normális (500 GB)!!!
Még annyit, hogy az SSD a Crystal szerint 100%-os, Win11 feltelepül, hasít is, ahogy egy friss win-nek illik. De én nem szeretném a 0-ről kezdeni, ezért csináltam mentést!
Várom az ötleteket, tanácsokat!
Előre is nagyon köszönöm!!!'
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Megújult a PROHARDVER!
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Linux programok topic - (Milyen program, ami..? Linux verzió)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest