Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirus86
aktív tag
Tud valaki ajanlani 22-es meretben hasonlo tudasu monitort? Sajnos 2*24 mar nem fer el az irodamban.
-
Achar
tag
Ez eddig is volt a piacon nem? KB ugyanilyen monitorom volt. Ez miben más? Cseréltem Asus-ra. Ár érték arányban az jobb. Nekem.
A menü ezekben egy katyvasz volt, azt javították már? -
Submarine
senior tag
Hádereggelmégannyivót!
92+pörgethetsz
Ingyenes szállításhoz:
BMF74D77
emilre küldik, de belépés nélkül is elfogadja
viszont tempmailt is megeszi
töröld a sütiket aztán mehet újra, hátha ad több kedvezményt is
- nyugi ebben nem mennek tönkre - -
sdsu
friss újonc
Sziasztok! Kérhetnék egy linket, ahol valóban 76K az ár? Mert ami valóban ennyiért van neten, az a következő "AOC 24G2SPAE"... Az "SPU" végűt 100K alatt nem találtam. Köszönöm!
-
PuMbA
titán
válasz
HELLAFLUSH #27 üzenetére
Rendben. Nem voltam tisztában, hogy mi az oka, de akkor a távolról nézés ezek szerint. Erről nincs tapasztalatom, mert mindig közelről nézem.
-
HELLAFLUSH
őstag
Én se tartom annyira kritikusnak egyébként de nagyon sokszor jól jött volna az élesség állítás mert nem mindig ugyan olyan közelről nézem a monitort és sajnos el kell fogadni, hogy ez egy negatívum számomra az AOC-nek mivel a legtöbb gyártó monitoraiban benne van ez a funkció.
A moziban meg nem 24"-os a vászon, meg oda filmezni járunk nem pedig olvasni.
Ne értsd félre, ezt mindenféle rosszindulat nélkül írom. -
Viktor77
titán
válasz
HELLAFLUSH #24 üzenetére
Enyémen sem lehet. Acer.
-
PuMbA
titán
válasz
HELLAFLUSH #24 üzenetére
Végülis lehetne élesség állítás, de nem gondolom kritikusnak, mert a látásunk egyforma, ha a szemproblémáink kezelve vannak szemüveggel vagy amivel szükséges, például szemcseppekkel. Moziban se állítják az élességet minden ember szemére és tökéletesen jó az egész földkerekségen
-
PuMbA
titán
válasz
HELLAFLUSH #21 üzenetére
Az helyes, hogy nem lehet élességet állítani. Sokkal kevesebb a user error lehetősége, mert vagy mosott lesz a kép vagy túlélesített.
-
-
HELLAFLUSH
őstag
Vajon hány év kell még az AOC-nek, hogy olyan monitorokat dobjanak a piacra amiken lehet élességet állítani?
A garanciális ügyintézésről meg inkább nem is beszélek.. -
PuMbA
titán
-
PuMbA
titán
válasz
CriticalHit #11 üzenetére
Illetve az is sokat nyom a latba, hogy egy 25"-os monitornál nagyobbat már nem látsz be teljesen, ha normál távolságba ülsz tőle, azaz 50-70cm
Az e-játékosoknak nézni kell a monitor szélén lévő infókat és nem fogják a fejüket forgatni, mint egy tengeralattjáró periszkóp csak azért, hogy a térképen megnézzék, hogy mi a helyzet.
ADAM1337: Nincs semmiféle brit tudós. Nem véletlenül játsszák a kompetitív bajnokságokat általában 25"-os monitorokon, amik nem mellesleg 16:9-esek
Ha más lenne a legjobb méret, akkor azt használnák.
-
-
CriticalHit
addikt
Kiváló, mert nem kell a játékok MAX/ULTRA részletességű és gyors futtatásához RTX 4090-el szerelt erőmű. Nemhiába kedvenc méret az e-játékosok körében.
-
lkandris
tag
Sötétebb tónusoknál veszem észre ha a panel alacsony minöségű VA. De OLED-nél is fellép, bár a telefonomon kívül nincs OLED panelem otthon. Ezzel kapcsolatban amúgy emlékszem amikor kijött a GOT uccsó két része, amit eleve sötétben forgattak, tele volt a net panaszkodásokkal, hogy az emberek nem látnak semmit belőle az OLED tévéjükön. Bár ezt én is csak olvastam, lehet csak szar volt a TVk default profilja.
-
lkandris
tag
Unpopular opinion: 1100-1400 kontraszt bőven elég. Személy szerint sose értettem a kontraszthuszárságot, side projektként médiával is foglalkozom és nekem egy bekalibrált DELL IPS panel kontrasztaránya bőven jó. 3-4 ezres kontrasztaránynál már annyi a részletvesztés, hogy nehezen lehet munkára használni.
A médiafogyasztás más kérdés, bár nem tudom, talán ott se az igazi. -
fecke78
senior tag
Biztos nem vennék 24" monitort
-
Shogo_84
csendes tag
Tehát akkor ez 1:1-ben a AOC 24G2U kiadása 2022/2023 ban...
Ami nem baj, abszolút jó termék.
Tényleg egyedüli gyengesége a nyeszlett gombok és menű - bár az szoftberből is állítható.
(mondjuk sokat nem használtam mióta megvettem, 1x beállítottam azt kész.)
Fogyasztás bakafing, kb 25W, minden maxon hajtva 38W.Bleed: nekem nemigen van, egy icipicit világos felül bal szélen talán.
Többiért érdemes ezt megnézni
https://pcmonitors.info/reviews/aoc-24g2u-24g2/ -
azbest
félisten
A nem pwm háttérvilágítás biztos? Tényleg DC dimminget használnak, vagy több kHz-es pwm-et?
Nem teljesen értem, hogyan tud 144 és 165 Hz képet adni hdmi 1.4 és dp1.2 mellett. A gyártó is ezt írja, de ehhez túl kéne hajtani a szabványban lévő értékek fölé az adatátvitelt, nem? Nem lehet, hogy újabb szabványt tudnak csak a felvontás limitáltabb annál a fizikai felbontás miatt?
-
weiss
addikt
Monitor tesztekben várható, hogy lesz pár kép a betekintési szögektől, backlight bleedről vagy IPS-nél a glowról, neadjisten fogyasztás min -max-szabvány háttérvilágítás mellett?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Teszteltük a Full HD felbontású, 165 Hz-es képfrissítési rátájú, FreeSync kompatibilis kijelzőt.
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Hyundai, Kia topik
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest