- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Azonnali fotós kérdések órája
- Házimozi haladó szinten
- VR topik
- Az új iPad - nem kellett jósnak lennünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Lassan tálalható a hardverpecsenye
- Projektor topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
Aktív témák
-
CsendPenge
őstag
Nézz körül itt:
[L]http://www.hwhunpage.hu/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=6&sidebar=[/L]
Szerintem egészen jól le van írva, többek között az is, amit te kérdeztél. -
Tiltus
tag
Hát ezt most megkaptam!!! :)
Sorry!! -
Szőrös
veterán
Bocs az OFF-ért.
-
marcee
addikt
A lapos szög alatt látott texturák minta vételezése a távolsággal arányosan egyre rosszabb eredményt ad (kis mozgásokra a távoli textúrák villódznak, életlenek stb) ezt javítja ki (jelentős teljesítmény csökkenés árán).
A 3dmark 2k3-ban van egy külön tesztje, ahol működés közben is megnézheted.
Egy textőrázott csőben vagy aminek a tengely irányába nézel, foroghatsz a tengely körül és előre hátra mozoghatsz, és közben állíthatod a mintavételezést, az aniso filtert 1-től kártyafüggő számig, stb ...
(bár az annyira sarkított, hogy az elviselhetetlenül randából, nagyon randát tudsz csak csinálni) -
Tiltus
tag
Ha jól tudom itt lehet a különböző mértékű élsimításokat be állítani!
Minnél nagyobb szűrést állítasz be annál szebb lesz a kép, cserébe annél lassab
a kárytád!!! :DD
Valahol volt erről egy cikk azt hiszem a Thoms.-on,hogy a 4x ébőven elég,
mivel a nagyobb beállításoknál már nem naygon lehet észre venni a különbséget.
Ja és így is 20% lassul a géped 4X-nél. Ha jól emlékszem 8x-nál meg 50v. 60%. :0 -
guest666
aktív tag
Gef4200 kártyám van és próbálgatom itt a beálításokat, de van egy rakás. Az FSAA-t már tudom mit jelent, meg jól lehet látni a hatását. De az anisotropic texture filtering meg anisotropic extension nemtom mit jelent. Érdemes-e rátenni, ill.mit eredményez felvilágosítanátok, vagy valami linket?
Thnx
Aktív témák
Hirdetés
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest