Aktív témák
-
CsendPenge
őstag
Nézz körül itt:
[L]http://www.hwhunpage.hu/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=6&sidebar=[/L]
Szerintem egészen jól le van írva, többek között az is, amit te kérdeztél. -
Tiltus
tag
Hát ezt most megkaptam!!! :)
Sorry!! -
Szőrös
veterán
Bocs az OFF-ért.
-
marcee
addikt
A lapos szög alatt látott texturák minta vételezése a távolsággal arányosan egyre rosszabb eredményt ad (kis mozgásokra a távoli textúrák villódznak, életlenek stb) ezt javítja ki (jelentős teljesítmény csökkenés árán).
A 3dmark 2k3-ban van egy külön tesztje, ahol működés közben is megnézheted.
Egy textőrázott csőben vagy aminek a tengely irányába nézel, foroghatsz a tengely körül és előre hátra mozoghatsz, és közben állíthatod a mintavételezést, az aniso filtert 1-től kártyafüggő számig, stb ...
(bár az annyira sarkított, hogy az elviselhetetlenül randából, nagyon randát tudsz csak csinálni) -
Tiltus
tag
Ha jól tudom itt lehet a különböző mértékű élsimításokat be állítani!
Minnél nagyobb szűrést állítasz be annál szebb lesz a kép, cserébe annél lassab
a kárytád!!! :DD
Valahol volt erről egy cikk azt hiszem a Thoms.-on,hogy a 4x ébőven elég,
mivel a nagyobb beállításoknál már nem naygon lehet észre venni a különbséget.
Ja és így is 20% lassul a géped 4X-nél. Ha jól emlékszem 8x-nál meg 50v. 60%. :0 -
guest666
aktív tag
Gef4200 kártyám van és próbálgatom itt a beálításokat, de van egy rakás. Az FSAA-t már tudom mit jelent, meg jól lehet látni a hatását. De az anisotropic texture filtering meg anisotropic extension nemtom mit jelent. Érdemes-e rátenni, ill.mit eredményez felvilágosítanátok, vagy valami linket?
Thnx
Aktív témák
- BenQ ScreenBar Halo
- Alienware AW3423DW QD-OLED monitor - 2028. 01. 24-ig tartó ALZA jótállás
- WaveShare 4.3inch Capacitive Touch Screen LCD, 800 480, HDMI, IPS, Various Devices & Systems Support
- 23" Érintőképermyő - Full HD - Konferencia monitor - Cisco DX80 CP-DX80-K9 V05 - All in one
- 8" Fém Ipari monitor Érintőképernyős- Beetronics BEE8VG7M - Full HD IPS
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370-A i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T7 Zalman 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB FSP CMT510 Cooler Master 750W
- BESZÁMÍTÁS! HUAWEI MateBook 14 üzleti notebook - i5 1135G7 16GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe IGP W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest