- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- OLED monitor topik
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Akciókamerák
-
PROHARDVER!
Élet az Egyesült Királyságban…
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
titán
nem csak neked,Gabi! Különös helyzetben vagyok,mert ismerem mindkettőtöket,személyesen. Imi,Flow (és a többiek) nem véletlen irják,amit írnak. Egy jó tanács csak tőlük. Én személyszerint minden tanácsnak örülök,akár pozitív,akár negatív.Akár angliai tapasztalatok,akár más országbeliek. Én is félek a kimeneteltől, hidd el,Boxer. Pedig mi az elvileg vidámabb írek közé készülünk. Nem attól félek,hogy sokat kell dolgozni,az menni fog nekem is,hanem a párkapcsolatunkat féltem. Pedig idestova több mint 5éve gyűrjük egymást,majd' 2 éve házastársként.Itthon is nagyon de nagyon sokminden átmentünk,kint mégtöbb mindenen.Ez van.Ezt csak el kell fogadni.Most pediglen béke veletek,ne veszekedjetek, inkább angolozzál,
Bali
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Alig látni, olyan vékony lesz a Fold
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Beszámítás! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Mini PC, tiny PC HP Fujitsu Esprimo i5-7500T
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged