- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- Csak hibajavításokra alapoz az új GeForce driver
- Analóg fényképezés
- Nekimegy saját partnereinek az ARM az AGI CPU-val
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- VR topik
- Apple asztali gépek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Aktív témák
-
Molylepke
csendes tag
válasz
this is life
üzenetére
Tyűha..
Csökkentett processzor, bootloader.. kicsit magas nekem
Erőforrás pazarlás? Hogy érted ezt?
wp8? Az micsoda?
Hát igen itt meglátszik, hogy nem konyitok az egészhez
Csak kiváncsi lennék egy win8-ra pl.
Köszi -
Az otlet nem lenne rossz csak szinte kivitelezhetetlen,a windows x86 os
cisc(kibovitett utasitaskeszletu proceszorokon megy) az andoid tobbsegeben risk (csokkentett utasitaskeszletu proceszor) az elso megfeleo szofverrel a masodikra irtat tudja erdemlegesen futtatni,ellenben a masodik (risk) csak eroforras pazarloan lenne kepes ra,kb olyan mintha 386 os gepen akarnal win 8 at futtatni,biztos nem egy elmeny..amire lenne esely ha a hardver megfelelo, bootloader nyitas meg gondolom az efi boot megkerulesevel wp8 talan menne rajta. E felvetesemre egy nalam hozzaerto majd ir ha rosszul tudom...Az otleted nem rossz csak nem nagyon kivitelezheto...amire talan lenne esely egy linux(ubuntu) arm futtatasa...
-
Molylepke
csendes tag
Üdv
Nemrég vettem egy ritka padfone-t. Android fut rajta, de nagyon kiváncsi lennék egy windowsra.
7-es 8-as érdekelne. Világéletemben win-t használtam, nagyon nehéz átállni androidra.
Nagyon jó nincs semmi gond vele, de mégsem tud annyit mint egy win.
Kezdő vagyok, nem tudok programozni, mezei felhasználó vagyok.
Itt egy termékleirás: http://www.radium.hu/acer-iconia-tablet-w511-3050.html
Előre is köszönöm a segitséget.
Moly.
Aktív témák
- Eladó iPad Pro 11 512GB WiFi + Cellular (Space Black) GARANCIÁS, ÚJSZERŰ
- Ipad 8 gen 128 GB gyönyörű állapotban, Tactical erős tokkal, fóliával, dobozzal, 10,2" colos kijelző
- Ipad 5. gen 128 GB Wifi + Cellular gyönyörű állapotban, asztroszürke, tokkal
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A11+ 11" Wi-Fi 128GB & 256GB Gray ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Lenovo Idea Tab 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32G810SA-W - 32" IPS Smart - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- AKCIÓ! 4TB Seagate Barracuda ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest