Hirdetés
Aktív témák
-
Molylepke
csendes tag
válasz
this is life
üzenetére
Tyűha..
Csökkentett processzor, bootloader.. kicsit magas nekem
Erőforrás pazarlás? Hogy érted ezt?
wp8? Az micsoda?
Hát igen itt meglátszik, hogy nem konyitok az egészhez
Csak kiváncsi lennék egy win8-ra pl.
Köszi -
Az otlet nem lenne rossz csak szinte kivitelezhetetlen,a windows x86 os
cisc(kibovitett utasitaskeszletu proceszorokon megy) az andoid tobbsegeben risk (csokkentett utasitaskeszletu proceszor) az elso megfeleo szofverrel a masodikra irtat tudja erdemlegesen futtatni,ellenben a masodik (risk) csak eroforras pazarloan lenne kepes ra,kb olyan mintha 386 os gepen akarnal win 8 at futtatni,biztos nem egy elmeny..amire lenne esely ha a hardver megfelelo, bootloader nyitas meg gondolom az efi boot megkerulesevel wp8 talan menne rajta. E felvetesemre egy nalam hozzaerto majd ir ha rosszul tudom...Az otleted nem rossz csak nem nagyon kivitelezheto...amire talan lenne esely egy linux(ubuntu) arm futtatasa...
-
Molylepke
csendes tag
Üdv
Nemrég vettem egy ritka padfone-t. Android fut rajta, de nagyon kiváncsi lennék egy windowsra.
7-es 8-as érdekelne. Világéletemben win-t használtam, nagyon nehéz átállni androidra.
Nagyon jó nincs semmi gond vele, de mégsem tud annyit mint egy win.
Kezdő vagyok, nem tudok programozni, mezei felhasználó vagyok.
Itt egy termékleirás: http://www.radium.hu/acer-iconia-tablet-w511-3050.html
Előre is köszönöm a segitséget.
Moly.
Aktív témák
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, egy síkban levő kijelző!)
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- ONYX BOOX note air2 plus + gyári tok + gyári billentyűzet
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
- Fitbit Versa 4 okos óra
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi