- ASUS blog: Aludj nyugodtan!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple MacBook
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Aktív témák
-
Molylepke
csendes tag
válasz
this is life
üzenetére
Tyűha..
Csökkentett processzor, bootloader.. kicsit magas nekem
Erőforrás pazarlás? Hogy érted ezt?
wp8? Az micsoda?
Hát igen itt meglátszik, hogy nem konyitok az egészhez
Csak kiváncsi lennék egy win8-ra pl.
Köszi -
Az otlet nem lenne rossz csak szinte kivitelezhetetlen,a windows x86 os
cisc(kibovitett utasitaskeszletu proceszorokon megy) az andoid tobbsegeben risk (csokkentett utasitaskeszletu proceszor) az elso megfeleo szofverrel a masodikra irtat tudja erdemlegesen futtatni,ellenben a masodik (risk) csak eroforras pazarloan lenne kepes ra,kb olyan mintha 386 os gepen akarnal win 8 at futtatni,biztos nem egy elmeny..amire lenne esely ha a hardver megfelelo, bootloader nyitas meg gondolom az efi boot megkerulesevel wp8 talan menne rajta. E felvetesemre egy nalam hozzaerto majd ir ha rosszul tudom...Az otleted nem rossz csak nem nagyon kivitelezheto...amire talan lenne esely egy linux(ubuntu) arm futtatasa...
-
Molylepke
csendes tag
Üdv
Nemrég vettem egy ritka padfone-t. Android fut rajta, de nagyon kiváncsi lennék egy windowsra.
7-es 8-as érdekelne. Világéletemben win-t használtam, nagyon nehéz átállni androidra.
Nagyon jó nincs semmi gond vele, de mégsem tud annyit mint egy win.
Kezdő vagyok, nem tudok programozni, mezei felhasználó vagyok.
Itt egy termékleirás: http://www.radium.hu/acer-iconia-tablet-w511-3050.html
Előre is köszönöm a segitséget.
Moly.
Aktív témák
- ASUS blog: Aludj nyugodtan!
- NBA és kosárlabda topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Béta iOS-t használók topikja
- BMW topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple MacBook
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- Gyönyörű állapotú Xiaomi Pad 6 (8/256GB) Gravity Gray eladó ( Magyarországon vásárolt 2023.11.)
- Ipad 11 pro M1 128GB + Logitech combo touch + Tomtoc hard case + apple pencil 2
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő Apple iPad Pro Tablet 12.9" 128 GB szuper áron eladó !!! (2)
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő Apple iPad Pro Tablet 12.9" 256 GB szuper áron eladó !!! (1)
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4811
- Beszámítás! Acer Aspire 3 15 A315 FHD notebook - R3 7320U 8GB DDR5 512GB SSD AMD Radeon IGP W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- 273 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- Akciós!! Előbb mint bárhol máshol !! Motorola Moto G77 8GB/256GB - 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest