- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Házimozi haladó szinten
- Projektor topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Epson nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pityu89
senior tag
1. Wifi antenna, ne vágd le.
2. Autó gyári AUX csatlakozóját tudod rákotni, ha van.
3. Átrakhatod jackre. Mennie kell.
4. Akkor kösd össze, ha nem megy a kormány vezérlő. Valszeg menni fog.
5. Bármilyen külső jelforras hangját rá tudod kötni. Ez nem kimenet hanem bemenet.
6. Régen voltak motorikusan kiemelkedő antennák. Arra kellett a kék vezeték. Ha bekapcsol a rádió, megjelenik rajta 12V. Manapság külső erősítőt szokták rá kötni, hogy erre a képre kapcsoljon be.
7.8.9. reverse: tolató lámpát kötjük rá. Erre a képre automatikusan megjelenik a kamera képe a kijelzőn.
Brake: elvileg akkor jelenik meg a film a kijelzőn, ha be van húzva a kézifék. Ezt állandó testre érdemes kötni, így a rádió azt hiszi mindig be van húzva. :) Manapság szoftveresen kapcsolható, így nincs jelentősége.
cam power: valóban a kamera táska, de annyi zajt vesz fel ha innen viszed a kamerához, hogy nem lesz kép. Érdemes hátulról levenni neki a tápot. Én a tolató lampáról hajtom meg, de egy zavarszűrő akkor is kellett.
Ilimni a műszerfal világítás. Ha nem megy a rádió, de világít a tompított, akkor a rádió gombjai is világítani fognak.
10 11, elvileg igen. Én gyári megoldást használom, az plug and play -
törölt tag
Ejha, te még tőlem is jobban túlaggódod a dolgot.
Próbálok pár dologra válaszolni, remélem nem mondok hülyeséget.
1. Az wifi antenna így ránézésre, le ne vágd!
2. Valami aux usb átalakítónak tűnik, akkor lenne értelme ha van valahol az autóban extra usb, ezzel tudnád bekötni azt.3. Gondolom nem akarod a gyári korbácsot megvágni, azért akarod így megoldani? Elvileg járható út, ha átrakod oda a két vezetéket ahol a gyári mikrofon találkozik ezzel a csatival.
4. Ne köss semmit sehova! Ha osszedugtad a dolgokat és valami nem megy majd lehet agyalni, de előre kár!
5. Passz
6. Passz ill. lásd 4. pont
7. Én eddig 2 kocsiba kötöttem be, nekem a tolatólámpa csatlakozás vált be a kamerához. Szerintem ez a legegyszerűbb módja.
8. Passz
9. Fék és világítás szálak, a világítás az ISO csatiban is megvan azzal nem kell foglalkozni elvileg, a fék passz. én nem kötöttem be.
10. Pontosan nem tudom, csak sejtés, de az egyik fakra az antenna jel a másik a táp az antenna erősítőnek, szóval mindenképp be kell kötni, különben rossz lesz a vétel.
11. Én a saját GPS antennát preferálnám, de ha makod van működik majd a gyári is.
Remélem nagy hülyeségeket nem írtam, de majd úgy is kijavítanak.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Melyik tápegységet vegyem?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűnyíró topik
- Hálózati / IP kamera
- Elite: Dangerous
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Probook 640 G2 (14/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- ThinkPad P1 Gen3 15.6" 4K IPS i7-10850H Quadro T1000 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam
- Gamer Gép - MSI PRO H610M, Intel I7 12700KF, 32GB DDR4, RTX 4070 12GB , 4 TB M.2 SSD, 550W
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest