- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- 3D nyomtatás
- CES 2025: az In Win nem viccel, ha tápegységről van szó
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- CES 2025: notebookdömping az Acertől
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- CES 2025: AI a grillsütőben
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen széket vegyek?
-
PROHARDVER!
Android szakmai topic
Windows 8/10 gépen a készülék nem csatlakozik többé, mit tehetek?! ---> [link]
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:
"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"Melyik okostelefont vegyem?"
Új hozzászólás Aktív témák
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz Clown-corp #31806 üzenetére
Sosem találkoztam ilyen problémával. Milyen ROM? Egyébként van topikja inkább oda dobd be a kérdést.
"Akár hiszed, hogy sikerül, akár nem, mindenképp igazad van."
-
WOT-H-A-C
veterán
Hozom a kukoricát...
-
WOT-H-A-C
veterán
Srácok segítsetek a kollégának "lécci" . #29617) topjoyy
Privátban próbálkozunk. De műszakban vagyok és nincs időm most rá.
Needromot linkeltem neki. Ott van stock rom flashtoolsal. De nem megy neki.
Köszi!
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz modflow #23618 üzenetére
Megszerzed a gyári firmware-t flasheled és ott a friss rendszer, vagy felraksz egy régebbit és ota frissíted. Ennyit tehetsz. Illetve már egyszer ki lett tárgyalva, hogy az update.zip hova eszi be magát és hogyan kell manuálisan eltávolítani, talán pont ebben a topikban.
-
WOT-H-A-C
veterán
-
WOT-H-A-C
veterán
Sziasztok! Beköszönök csak, véletlen elmaradtam ~300 hsz.al! Látom nem sok minden változott! Most olvastam, hogy a srác hekkelni akart a szülők ellen! Jó sztori volt! Látom a törzsgárda sem változott nagyon, de keeperv85 meg ksanc kolléga nevét nem nagyon láttam...
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz #79335424 #21945 üzenetére
Egészen pontossan, igazad van! Az official snapshotban a kamera folyton leáll, gond van kijelzőre küldéssel. Ettől független a CM mérföldekkel jobb a gyári firmware-nél. Viszont sokmindennel lehet próbálkozni, mookee, GPE rom, Paranoidandroid, slimkat stb... Illetve nem árt oda figyelni melyik S4-ről van szó i9505,06 stb... Illetve ugye ott az az áldott jó KNOX is.
[ Szerkesztve ]
-
WOT-H-A-C
veterán
MTK6572 őt simán tudsz menteni droidtoolsal és flashtoolsal is. Igazából jó úton haladsz , hogy letéglázd a telefont. Azt tudnod klónokkal kapcsolatban, hogy többségükre csak az a rendszer van amivel megkapod. Vannak olyan esetek amikor egy ugyanolyan klónra fel lehet húzni a rendszert amit pl needromon talál az ember , de bizonyos hardverek nem fognak működni pl. kamera, vagy kijelző stb... cirka két év alat 2 esetről tudok itt ph.-n amikor sikerült a dolog, de az note 3 klón volt ami sokkal elterjesdtebb. Úgyhogy mielőtt nagyon neki állsz a systemben túrkálni és romokat flashelgetni, egy alapos rendszermentést javaslok minimum droidtoolsal.
Illetve ajánlom figyelmedbe az android dual simes telefonok topik témaösszefoglalóját illetve a kínai mobilok (replika, klón) topikot, és végül de nem utolsó sorban cappa72 kolléga blogját."Akár hiszed, hogy sikerül, akár nem, mindenképp igazad van."
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz Viktor0610 #19535 üzenetére
Volt egy ilyen érzésem...
[ Szerkesztve ]
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz Viktor0610 #19533 üzenetére
A fene a gusztusod! Nem égeti a kezed, a sok kínai után??
-
WOT-H-A-C
veterán
-
WOT-H-A-C
veterán
Nos, igen... Igazából elsőnek valami user error-ra gyanakodtam ezért álltunk vissza szűz gyárira és kezdtünk mindent előröl. Persze mivel egy fórumon kersztül segítettem a kollégának így csak remélni tudom , hogy úgy csinált mindent ahogy 8rtam neki. Utána javasoltam neki még egy romot ami nem gyári alapú és sokan használtuk, senkinél sem jelentkezett ilyesfajta gond. Azóta nem jelzett vissza semmit sem. Az utolsó lehetőség a gari előtt amit te is írsz a stock gyári rendszer. Mindenestre köszönöm!!
somatom: Szia!! Természetessen emlékszem! Pont azért nem is próbálkoztam vele! Bíztam a szakértelmedben!!
-
WOT-H-A-C
veterán
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz wesaaa #18871 üzenetére
Szerintem,azzal segítenél neki a legtöbbet, ha megmondanád neki, hogy adja át a telefont a rendőrségnek!
Egyébként nem tujuk milyen telefon. Ha van rajta twrp akkor nyomhatsz egy sima FR-t rajta.Az vissza állítja a dolgokat alaphelyzetbe viszont a data partíciót nem bántja. Viszont az advanced wipe opciókat hagyd ki.
[ Szerkesztve ]
-
WOT-H-A-C
veterán
-
WOT-H-A-C
veterán
-
WOT-H-A-C
veterán
Éddekes mert a "user data/factory reset" rendbe kellett volna hogy hozza mégy gyári reco. -ból is! Ahogy mondja a kolléga. Viszont amit a másik kolléga ajánlott tuti megoldás bár ezek után inkább bízza olyanra a barátod aki tudja mit csinál.
-
WOT-H-A-C
veterán
Először mindenképp egy teljes rendszer mentést javaslok, pl. Droidtoolsal. Az megmtatja azt is mennyi hely van a system partíción. Lehet szabad hely hiánya miatt nem tudod rootolni. ADB driver az adbdriver.com-on.
[ Szerkesztve ]
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz jonnyjoker01 #17427 üzenetére
xiaomi 10400 mAh -t ajállok neked. Csak figyelni kell mert hamisítják. Ibuygou, minideal, vagy aliexpress chigontech.Ezekről a helyekről eredetit kapsz. Esetleg pandawill.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz m.zmrzlina #17246 üzenetére
-
-
WOT-H-A-C
veterán
Hha reggel húztad le és még 33% on van akkor te egy boldog ember lehetsz!!
Na de viccet félre téve, rootolnod kell a telefont és akár greenify vagy hasonlóval simán tudod jegelni, vagy kar törölheted is. Viszont ekkor lehet, hogy a galériád is össze fossha magát. Ezért először csak jegeld.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz gyulank #16888 üzenetére
Szia.
1. szanaszét offoltad a topikot, pedig már többen megkértek , hogy ne tedd.
2. volt egy kérdésed amire kaptál választ, ha neked nem volt megfelelő akkor nyugodtan google-z rá dologra, lehet te többre jutsz vagy rájössz , hogy a kollégáknak igazuk volt!!
3. Android 4.x.x elmegy mtk6572-őn is és elmegy snapdragon 801-en is lödd be hol van a te hardvered , android 5.0 elmegy snapdragon400-on is és elmegy snapdron 805-ön is. Sőt keeperw85 kolléga mosta doogee titan2 re heggeszt 5.0 át. Lödd be a hardvered.
4. tisztelettel megkérlek hagyd abba az OFF-olást és flame-elést.Valószínű ebben a topikban nem fogod megkapni a neked tetsző választ!!
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz #36268800 #16879 üzenetére
"Facebook, a FB Messenger, az Avast (és korábban a CCleaner) alkalmazásokat használtam."
Ezek mind lassítják! CC klíner minek? , Avast minek Amiket használsz mindet be lehet szerezni a play ről onnan nem jön vírus...
[ Szerkesztve ]
-
WOT-H-A-C
veterán
-
WOT-H-A-C
veterán
Ezzel tejessen nem értek egyet, mert a Robottal nagyszerűen ki lehet egészíteni egy OS-t akár a MIUI-it is, de alapjába véve értem miről beszélsz és egyetértek.
Viszont ha erre téved Somatom kolléga ő kitudja majd egészíteni a Robot témát!
Na eszt jó' megaszond'tam!! Megyek aludni!
[ Szerkesztve ]
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz Mr Dini #16721 üzenetére
Ez jó kérdés... Jelenleg cm11 et használok de arra simán felment a rá való gapps és semmi gondom vele... Igazából én még nem is hallottam ilyen problémáról. Mondjuk én nem használtam ezt a telót, de google sok találatot adott erre a hibára... valsz. telefon specifikus.
-
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz Orionhilles #16563 üzenetére
Ritka esetekben magától kikeveredik belőle a telefon csak jó sokáig kell hagyni, hogy csinálja.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz DrojDtroll #16468 üzenetére
Jól beszél a kolléga felettem!! Mondd meg a "jóakaródnak", hogy ha nem hagyja abba a szórakozást, akkor úgy szájon vágod , hogy el fogja bőgni magát.!!!
-
WOT-H-A-C
veterán
-
WOT-H-A-C
veterán
Köszönöm a felhomályosítást mindenkinek!!! Ezt nem tudtam!!! Utoljára egy S4 topikba olvastam az összefoglalót valószínű azzal kevertem.
Miért nem alszotok ilyenkor csak mindenki műszakban van??
Keeperv85: semmi gond!! A lényeg, hogy működik!! Akkor szólok ,hogy storno a dolog!!
[ Szerkesztve ]
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz Keeperv85 #15825 üzenetére
Ha nem garis akkor már felesleges a knox marhaságot nullázni szerintem, ahogy mondod odinnal fel kell dobni a legújabb romot.
más: nem felejtettem el az s920 alaplapot csak nem kaptam még választ, de amint válaszolnak jelentkezem!!
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz r_zsolt #15696 üzenetére
1. Szakmailag.... én erre valami security app-ot használnék van már millió féle, egyébként a samu oldalán beregelsz és ott is van ilyesmi , hogy az "ellopott" készülék koordinátájit megtudod nézni....
2. nekem gyanús , hogy ki lettek kapcsolva valamiért az értesítések...
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz Gery1987 #15621 üzenetére
Akkor nincs más dolgod mint megszerezni a gyári szoftvert(ami megvan) és azt flashelni a telefonra spflashtoolsal, viszont ha garancias ügyről van szó akkor figyelj arra , hogy biztossan az a rom kerüljön vissza amivel vetted. Vagyis ha hazai hivatalos vétel volt, akkor az és ne valami kínai(gyári) rom, mert az nem lesz jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Sok embernek van kérdése az Android rendszerrel kapcsolatban, mely igazán nem köthető gyártóhoz. Ebben a topikban lehet feltenni a szakmai kérdéseket, amelyek telefon/tábla függetlenek.
A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Valorant
- Google Pixel topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- 3D nyomtatás
- CES 2025: az In Win nem viccel, ha tápegységről van szó
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Tőzsde és gazdaság
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Pro 256GB Független Használt/1 hónap gar./Akku 85%/p3982
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 12 töltés 2027.11.19. iCentre jótállás