- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Valami baja van a tápomnak
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
Android szakmai topic
Windows 8/10 gépen a készülék nem csatlakozik többé, mit tehetek?! ---> [link]
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:
"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"Melyik okostelefont vegyem?"
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmisi99
addikt
Sziasztok talán ide illik a legjobban a téma. Adott egy Samsung Galaxy A5 2015, full halott se kép se érintés nem megy a kijelzőn, de az alaplap működik. Na most adatmentés kellene, viszont usb fájlátvitelhez fel kell oldani a telefont, kijelző nélkül ez meglehetősen nehéz. Van vajon rá valami más módszer hogy lementsem a fájlokat?
-
kmisi99
addikt
Sziasztok. Adott egy Samsung galaxy tab 3.0 Már a megjelenésekor elavult volt. Na most én széjjel akarom gyalulni. Nincs sükség google play re és semmi ilyesmire. Édesanyámnak kell kizárólag Facebook+böngészőre.
Root+Titanium backup oké.Mik azok amiket érdemes legyalulni és javul a teljesítmény? Tisztában vagyok vele, hogy a google hülyeségei a ram nagy részét felzabálják, csakhogy rohadt lassú legyen és a felhasználó dobja ki és vegyen újat.
-
kmisi99
addikt
Sziasztok, adott egy galaxy s3 totál halott kijelzővel, le kellene az adatokat menteni róla. Kijelző záras szóval nehezebb. De ha felflashelek egy CWM recovery-t ugye ahhoz nem kell kijelző, usb kábellel PC-vel megoldható. Utána vakon tudok a hangerő gombokkal navigálni, és eljutni a mount menübe. Fel tudom így mountolni a belső tárhelyét, és ezzel elérni az adatait?
-
kmisi99
addikt
válasz cappa72 #15553 üzenetére
Na így már átláthatóbb köszönöm, Viszont ez nem fogja megkavarni? Mert korábban írtam, hogy a nagy játékok alap esetben /emmc@fat/android/obb mappába tölti le a játék nagy részét. Vagy ez MTK telefonoknál más? Mert más telefonomon oda tölti le. Szóval ha az emmc@fat lecsökken akkor oda nem férne fel az android/obb mappába a programok fájljai.
-
kmisi99
addikt
válasz cappa72 #15549 üzenetére
Szóval ez azt csinálja, hogy azt a memóriát ahova tudok dolgokat pakolni pl fényképezni zenét rakni stb átcseréli és az lesz 512 míg 2gb az ahova alkalmazások mennek? Csak mert az ilyen nagy játékok tudtommal pont azt csinálják hogy letöltik a 20-30mb os telepítőt majd az 1gb többi fájljukat berakják a belső SD kártyára ahol a fotók stb vannak. Szóval 512 lesz, akkor oda megintcsak nem fog felférni egy 1gb os játék. De lehet rosszul értelmezem.
-
kmisi99
addikt
Kellene kis segítség! Lenovo A660 ról van szó. Nagyon logikátlan a memória kiosztása és egyszerűen képtelen vagyok egy nagy játékot letölteni. 1GB os játékról van szó.
Kegyetlenül össze vissza van a memóriakiosztás. Van olyan, hogy előnyben részesített telepítési hely belső eszközmemória, belső tárhely. E mellé még van külön olyan opció, hogy alapértelmezett írási lemez, belső tárhely, SD kártya.
A belső adattároló 2gb os és 400mb hely van rajta, a belső tárhely 900mb os és van rajta 700mb hely.Valahogy nem lehet megmondani neki, hogy a memóriakártyámra telepítsen? Mert egyszerűen már mindent próbáltam törölni 1+gb hely ebből nem lesz. A memóriakártyán lenne 2gb hely is de hiába állítom alapértelmezett írási lemeznek nem érdekli, mindig azt írja a play, hogy nincs elég hely.
Új hozzászólás Aktív témák
Sok embernek van kérdése az Android rendszerrel kapcsolatban, mely igazán nem köthető gyártóhoz. Ebben a topikban lehet feltenni a szakmai kérdéseket, amelyek telefon/tábla függetlenek.
A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Villanyszerelés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- iPhone topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- BMW topik
- Társasjáték topic
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro 128GB Független/1 hónap gar./Akku 85%/p3977/
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 12 töltés 2027.11.19. iCentre jótállás
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával