-
PROHARDVER!
Android szakmai topic
Windows 8/10 gépen a készülék nem csatlakozik többé, mit tehetek?! ---> [link]
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"Melyik okostelefont vegyem?"
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grande Ale
őstag
válasz
hodostamas #2506 üzenetére
Ez nem user error, már mindent kipróbáltam, egy idő után újból ez lesz a helyzet. Ötlet valakinek? Már a G+ köröket is töröltem, hátha az a gond, nem tudok már mit kitalálni.
-
Grande Ale
őstag
Kérem, ha találkozott valaki ilyennel, írja meg, hogy mi a megoldás!
Mostanában a Google fióknál a címtárnál folyamatosan ott a szink jel. Minden más a Googlenál friss, rendesen szinkronizál. Kipróbáltam egy új névjegyet, beírtam, átviszi a gmailbe. Most akkor mi lehet ez? Kiexportáltam az összes névjegyet a gmail címtárból, meg vissza, hátha csak be volt ragadva valami. Semmi eredmény. Nem kötöttem össze a címtárat már a g+-al sem, de akkor is csinálja. Mi lehet ez? Már egy új fiókban gondolkodom, de elvetettem az ötletet, ezer éve ezt használom!
HELP!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Sok embernek van kérdése az Android rendszerrel kapcsolatban, mely igazán nem köthető gyártóhoz. Ebben a topikban lehet feltenni a szakmai kérdéseket, amelyek telefon/tábla függetlenek.
A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- AKCIÓ! HP ZBook Studio G8 OLED WorkStation - i9 11900H 32GB DDR4 2TB SSD RTX 3070 8GB Win11
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest