-
PROHARDVER!
Android szakmai topic
Windows 8/10 gépen a készülék nem csatlakozik többé, mit tehetek?! ---> [link]
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"Melyik okostelefont vegyem?"
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
válasz
mobilizmo #45119 üzenetére
Én pont az ellenkezőjét tapasztalom. Sztem ügyesen nyúlt a Samsung az Androidhoz. Pl. a tollas funkciók nem ragaszkodnak a gyári launcher -hez, mennek Nova alatt is. A Samsung Tizen tévét símán kezeli a tabom. A minap vettem egy hanyattegeret és símán tudtam funkciót rendelni az összes gombjához. Ott a Smartthings, a DeX, stb. Nekem sokkal jobb használni, mint eddig bármely droidot. Olyan egyszerűen, természetesen működik.
-
törölt tag
válasz
mobilizmo #45119 üzenetére
Nekem sem kötelező használni semmiféle beállítást.
Amit kell beállítottam+dark mód és jónapot.
Szerintem a samu droidban még van vagy 30% olyan rész ,amit nem is láttam😀. Gyakorlatilag hamarabb fog a telefon megkotlani vagy eltörni, mint hogy ezeket felfedezzem.
Mondjuk ehhez hozzátartozik ,hogy nem hímestojásnak vettem ,hanem munkaeszköznek.
Én nem szeretem pimpelni , csesztetni a szoftvert.
a gyártó küldje a havi javítást(ha van) +havi foltot és jónapot. Már akkor is rosszul vagyok ha ezért is újra kell indítani.Persze kinek mi....
Új hozzászólás Aktív témák
Sok embernek van kérdése az Android rendszerrel kapcsolatban, mely igazán nem köthető gyártóhoz. Ebben a topikban lehet feltenni a szakmai kérdéseket, amelyek telefon/tábla függetlenek.
A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest