Hirdetés
-
PROHARDVER!
Android szakmai topic
Windows 8/10 gépen a készülék nem csatlakozik többé, mit tehetek?! ---> [link]
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"Melyik okostelefont vegyem?"
Új hozzászólás Aktív témák
-
Necc
addikt
válasz
DeathAdder #1534 üzenetére
busybox-on keresztul add ki legyszi azokat a parancsokat, az alap androidos parancsok teljesen mas erteket adhatnak vissza, vagy le se futnak (a legtobb samsung telefon pl. alapbol azt se tudja mi az a masolas (cp) parancs, mig az SE telefonok nem tudjak ertelmezni a "-h" kapcsolot a "df" parancsban). Tehat:
su
busybox df -h
busybox mountTehat, root jogot kerunk (tudtommal a busybox csak rootkent hivhato be), busyboxon keresztul listaztatjuk ki a szabad helyet particionkent (ha valami a /data -ra van symlinkelve hiaba nezegetjuk csak a /system -et), illetve lekerunk egy mount-ot is, hogy meggyozodjunk irhato-e a /system.
Tovabba jo lenne tudni, hogy a /system/etc/hosts fajlra van-e egyaltalan irasi jog.Ha a /system csak olvashato, akkor tegyuk irhatova:
busybox mount -o rw,remount /system
Illetve a fajlengedelyeket a chmod paranccsal tudjuk lekerni/modositani a parameterek hirtelen nem jutnak most eszembe (nincs idom most kikeresni, de szerintem egy jobb fajlkezelo is megteszi).Szolj ha ezek utan se megy vagy valami nem ertheto
-
Rimuru
veterán
válasz
DeathAdder #1534 üzenetére
Akkor terminálban rootként írd be amit korábban mondtam
cp /mnt/sdcard/hosts /system/etc/hosts (az első tagot írd át arra ahol van a letöltött fájl és amilyen néven van)
egy alternatív mód, a zárójeles szöveg ide is érvényes
cat /mnt/sdcard/hosts >> /system/etc/hosts
Új hozzászólás Aktív témák
Sok embernek van kérdése az Android rendszerrel kapcsolatban, mely igazán nem köthető gyártóhoz. Ebben a topikban lehet feltenni a szakmai kérdéseket, amelyek telefon/tábla függetlenek.
A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Xbox Classic / Xbox 360
- Okos Otthon / Smart Home
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- sziku69: Szólánc.
- Fujifilm X
- Óvodások homokozója
- Android szakmai topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i7-7G I 16GB I 512GB SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- GIGABYTE B650 UD AX WiFi AM5 DDR5 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Részletfizetés elérhető -noblechairs ICON Series Real Leather Gaming Chair - Midnight Blue/Graphite
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest