Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen processzort vegyek?
- SSD kibeszélő
- Projektor topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Android szakmai topic
Windows 8/10 gépen a készülék nem csatlakozik többé, mit tehetek?! ---> [link]
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"Melyik okostelefont vegyem?"
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
svgyula #46089 üzenetére
Látom itt is a 0 és 1 van porondon. Be szíp is az élet.
Szerencsére az elmélet gyakorlatilag nem egyenlő a gyakorlattal. Azt sem tudod mennyi időt töltött el a készülék a vízben és azt sem, hogy milyen készülékről van szó, csepp álló, víz álló, akármi álló.
A példád kiválló, itt egy eset amin sikerült is kivitelezni.
Egy hete szárad az a szar és még mindig semmi baja nincs az akksinak. Alig merül, tölt is rendesen, a képernyő érzékelője szart be, bármit nyomsz, nem történik semmi. Így kikapcsolni sem lehet perpill.
A mostani tartalék telefon, ami működik, pont egy egy ilyenen ment keresztül. Pont ugyanígy indult, széthullott kijelző, érzékelő nem érzékelt semmit. A baj, hogy két évre rá eljutott oda, hogy a töltés néha gondot okoz neki.re: lomposfarkas
Nem tudom, ezt olvastam, előzőnél bevált, nedves lett a rizs.
Amit vizet lehetett az kiütögettem meg kiszívtam belőle, de ennyi tellett tőlem. Ha lenne itthon egy zsák szilika akkor abba tenném bele, de valószínűleg pont ugyan ezt mondanád rá, hogy nincs értelme. Amúgy van pár ismerős akinél megesett ez, és képzeld működtek a készülékek, azonnal kikapcs, kiütöget, kiszív, szárít, majd működik. Ha nem tölt egy sok időt akkor van rá esély, persze onnan már mindenképpen vízkáros a készülék és valami baja lesz, vagy előjön rövid időn belül.
Ellenben szívesen veszem az ötleteidet, miként lehetne megjavítani. Sajnos ahol élek, nincs megbízható telefonos, illetve én nem állnék neki szétszedni a ragasztott készüléket.---
A kérdés továbbra sem az ázással kapcsolatos hanem, hogy miként lehet a készüléket rávenni, hogy igenis szinkronizáljon a google account-al?
Új hozzászólás Aktív témák
Sok embernek van kérdése az Android rendszerrel kapcsolatban, mely igazán nem köthető gyártóhoz. Ebben a topikban lehet feltenni a szakmai kérdéseket, amelyek telefon/tábla függetlenek.
A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Redmi 9 - sok bába közt elvész a gyerek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Politika
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap + Ryzen 7 5800X3D Processzor!
- IPhone 16 256GB One! Bontatlan! Jótállás: 2028.04.10 ig
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest