- Láncba köthető DeepCool ventilátor az ARGB fények kedvelőinek
- Hamarosan birtokba vehető az AYANEO legújabb handheld gépe
- Nyáron jön az Acer oktatási rendszerbe szánt, ChromeOS-t futtató tabletje
- Nagy képátlójú, 4K-s QD-OLED monitor jön az Acertől, ami Calman plecsnit kapott
- Karnyújtásnyira van Kína a HBM2 memóriák gyártásától
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Philips LCD és LED TV-k
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Karnyújtásnyira van Kína a HBM2 memóriák gyártásától
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- RAM topik
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Android szakmai topic
Windows 8/10 gépen a készülék nem csatlakozik többé, mit tehetek?! ---> [link]
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:
"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"Melyik okostelefont vegyem?"
Új hozzászólás Aktív témák
-
turbobusa
senior tag
válasz Mr Dini #20041 üzenetére
Szia!
Nem nagyon cserélgetem a rendszert, de a gyári olyan szinten lassú volt, hogy egy böngésző feladta a leckét. Mostani Lolipop elég gyors minden téren, de az említett két hiba megőrit.
Az a baj, nincsen beállítási lehetőség a megszokott rendszerhez képest.[ Szerkesztve ]
-
-
mirci18
addikt
Szevasztok
Lenne egy láma kérdésem.
Ismerősömnek androidos telefonja van.
Elfelejtette a biztonsági zár mintáját és a jelszavát az email címéhez.
Így nem tudja a telefont feloldani?
Mit lehet ez ellen tenni?Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
Mr Dini
addikt
Szia!
Úy gondolom lehetséges. Még annyit, h az OTG-t támogatnia kell a készülékednek, illetve nem árt egy OTG Y kábelt beszerezni, ha közben tölteni is szeretnéd a cuccost. Na meg egy USB HUB (persze, h aktív) sem árt a dologhoz.
És javaslom az External Keyboard Pro-t a bill. konfigurálásához.
Minden egér szereti a sajtot... Kivéve a Logitech G305.
-
teo77
őstag
Sziasztok! MHL képes HTC-szeretnék asztali gépként használni egy HDMI monitorra kötve, billentyűzettel, egérrel. Ugye, lehetséges ez? Ha igen, mi módon? Köszönöm!
Nexus 7-2013 - root, cwm, 4.4.4 /Honor 7, Marshmallow(Budapest)
-
Mr Dini
addikt
válasz turbobusa #20040 üzenetére
Szia!
Nálam a hívást indító alkalmazásban lehet ezt beállítani a haladó beállításoknál. (Szám megjelenítése a hívott félnek) Nálam alapból szolgaltató által preferált van beállítva. Ezt állítsd át igenre. Vagy a szolgáltatónál lehet igényelni, h ez legyen az alap.
2. Sajnos a Samuknál qmg a töltést jelző cucc, illetve a boot animáció is. Roottal esetleg le lehet cserélni, de ehhet nem értek. Samu alatt csak boot animációt sikerült cserélnem.
Minden egér szereti a sajtot... Kivéve a Logitech G305.
-
turbobusa
senior tag
Sziasztok!
Tegnap telepítettem fel a CM12-es romot Galaxy S3-ra, minap szembesültem vele, hogy rejtett számon tudok csak hívni. Nincs hívásbeállítás fül, valamint a beállításokban a telefonról nevezetű menüpontban a sim kártyára bökve ismeretlenként jeleníti meg a számom. Elég sok fórumot végig néztem, de sehol sem kaptam érdemleges választ.
Nem tudom, Lolipop-nál valaki szembesült ilyennel még? Később, ha meglenne a számom akkor nem lehet elrejteni adott esetben?Másik "jelenség" ettől távol áll. Kikapcsolt állapotban, ha töltőn van a telefon, megváltozott a gyári töltöttség jelző ábra. Nem is lenne ez baj, de home s többi gomb nyomásra se mutatja az aktuális értéket. Este vagy 15 -ször megnyomtam és utána 10-15 másodpercre mutatta csak...
Ha valaki találkozott ilyesmivel vagy valamilyen ötlete lenne, nagyon hálás lennék!
-
nagyúr
válasz Geller72 #20038 üzenetére
de a teló megfagy boot közben
Ez az a boot, amikor meta mode-ba próbálod indítani (pontosabban a Maui indítja a kikapcsolt telefont)? Mert akkor az teljesen normális, hiszen nem normál módban fut a telefon, hanem speciállis állapotba kerül.
Az nem gond, ha a két imei ugyanaz.
Viszont ha már 2 kártyás, akkor célsszerű lenne inkább a dual sim mélyvíz topikban folytatni, mert azért ez nem felszini bütykölés.
Amúgy meg komplett rendszermetés az első, a data partíció mentését is ide értve. Anélkül semmiféle módosítás nem javasolt.... sőt ellenjavallt.B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
-
nagyúr
válasz Geller72 #20035 üzenetére
Ha még legalább elindul a telefon (ami logikus, hisz különben nem tudnánk, hogy sérült az imei), akkor azon van firmware.
Ezt akár le is tudod menteni, tehát meglesz a gyári FW.
Ha nem minden adatbázis fájl van meg, akkor a legfontosabb a /system/friwmare/mddb könyvtárban lévő egy fájl. Ez a modem-database. Ez a minimum.Android Gadget Driver - cdc-nek is híjják.
Maui meta 3g-t akár google segítségével is meg tudod találni.Tehát mindegyik pont pipa, hacsak a teló nem hiányzik, vagy be sem kapcsol.
B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
válasz cappa72 #20033 üzenetére
Letöltöttem ezt a három holmit:
DOWNLOAD MAUI META 3G SOFTWARE
DOWNLOAD CDC DRIVERS
DOWNLOAD ALL MTK (BPLGU) MODEM (BASEBAND(NVRAM)) FILESAz elsőt felinstalláltam. W8.1-em van, így mást nem raktam fel. Elindítottam a META progit belőttem, ahogy írja, összedugtam, de a tella csak áll a kezdőképernyőnél a progi ledje meg csak villog és nem megy tovább.. . Any idea?
-
válasz cappa72 #20033 üzenetére
Nem becsülöm le, de ez konkrétan egy átverés volt. Kamu kínait kaptam. Igen, a kínait is hamisították... Valamennyire lelket kell lehelnem bele. Elkezdem. Köszi a segítséget. A múltkor is te segítettél, ha jól emlékszem.
Üdv:
G.Mondjuk itt már el is hasalt a mutatvány..
"Mi kell hozzá?
-A teló
-A gyári ROM és az adatbázisok
-MAUI META 3G
-Android Gadget Driver"Gyári ROM egy hamisítványhoz? Mit jelent jelen esetben, hogy "gyári"?..
[ Szerkesztve ]
-
ALI_G
veterán
sziasztok,
ujabban olyan csinal a gyari rom-mal a telefon, hogy idorol-idore felvillan a kijelzo, mintha ertesiteni szeretne valamirol, de semmi nem erkezett.
Hogy lehet kideriteni mi okozza? -
válasz Quasi_modo #20031 üzenetére
Ok. A kínai ramaty imei visszaállításra tipp?
-
milkabrams
őstag
Üdv! hol tudok venni 2013-as moto g akksit?
Ó, nagy volt az én lelkemnek bűne,/ és olyan nagy a rá mért kárhozat,/ égi fény rá hiába vetülne/ és enyhülést a sír sem tartogat:/ lent végtelen korokon át ont rá kegyetlen, bús átkokat.
-
beg
veterán
válasz GEPESZ66 #20027 üzenetére
Sms-be nem tudnak beleolvasni. De magát a terméket egy bloatware-nek tartom. Pc-n is erőszakos, mindennel települni akar.
[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
-
Bozek
nagyúr
válasz m_kovacs #20019 üzenetére
Az ls egyébként csak kilistázza a fájlokat (az l kapcsoló bővebb információkat ad, az a pedig a rejtett fájlokat is feltünteti). Bár az elvileg az alaprendszer része, szóval nem is értem, hogy hogyan tűnt el a system-ből. Busybox-ot meg itt találsz, rakd fel recovery-ből, sokkal egyszerűbb.
-
GEPESZ66
veterán
Felrakták a céges telefonomra az McAfee Mobile Security-t, ill. a McAfee EMM-t.
A McAfee EEM ugye nem jó arra. hogy az SMS-eimbe belelássanak, hiszen minden banki forgalommal kapcsolatos magán üzeneteim ott vannak? -
mekker
őstag
válasz cappa72 #20018 üzenetére
G2F-et szeretnék frissíteni Cappa romot, de nem megy. Nem hiszem, hogy az SD kártyával van a baj, meg a CWM is viszonylag friss. Nem akarom újratenni teljesen a telót, csak frissíteni, hogy ne bugoljon.
Nem lehet ezt valamilyen Windowsos flashtoollal megoldani? Nem akarok mindent a nulláról újrarakni, csak ha nagyon muszály.Данное сообщение (материал) создано и (или) распространено иностранным средством массовой информации, выполняющим функции иностранного агента, и (или) российским юридическим лицом, выполняющим функции иностранного агента.
-
m_kovacs
tag
Tisztelt Hozzáértők, a segítségüket kérem!
Téma:Xperia M -en a Link2SD használata.
A végtelen ciklusban történő újraindulásra találtam a Reboot_fix csomagot.Ebben van egy supersu.bat file.
Idézek belőle:
adb shell "su -c /system/bin/ls -la /data/local/tmp/rootfix/busybox"
Nekem a system alatt nincs bin mappa,igy ls sincs.(mi az a ls?, mit csinál)
Következő:
adb shell "su -c /system/xbin/busybox mount -o remount,rw /system"
Nálam nincs xbin könyvtár(a busybox-ot oda tudnám másolni,mert része a Reboot_fix csomagnak )
Következő:
adb shell "/system/xbin/busybox rm -rf /data/local/tmp/rootfix"
Itt ugyan az a helyzet, nincs xbin mappa.
Ha a két utolsót meg is csinálom,még az elsőre nem tudok megoldást.
Köszönettel m_kovacs -
mekker
őstag
Üdv!
CWM azt írja ki, hogy E: Can't mount .... (/emmc vagy sdcard)
Mi lehet a baj?Данное сообщение (материал) создано и (или) распространено иностранным средством массовой информации, выполняющим функции иностранного агента, и (или) российским юридическим лицом, выполняющим функции иностранного агента.
-
válasz aprokaroka87 #20012 üzenetére
Köszönöm. Ezt kipróbálom.
A Kínai telós problémára valaki?
-
-
válasz aprokaroka87 #20009 üzenetére
Nem rootolt, szolgáltatói tella, nem is független, mint említettem, még garos. Van külső 64 Gb-os karim, de van a Sonynak progija pc-re való szinkronnal. Folyamatosan mentek vele, de nem tudom, hogy az appokat is menti e?
-
wyzard
tag
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz Geller72 #20008 üzenetére
ha azzal a fiókkal jelentkezel be amelyikkel megvetted akkor megvásároltnak tekinti a Google.
amúgy van mód adott esetben offline app mentésre is,amennyiben persze engedi az app
de ha root-od van akkor pl Titanium backup-al van lehetőséged app+data mentésre is .
persze a programokat úgy ajánlott beállitani hogy a külső sd kártyára mentse le,ha nincs külső sd kártya,akkor a komplett mentési könyvtárat érdemes egy az egyben átmásolni pl pc-re,ha visszaérkezik a telefon akkor csak visszamásolod. -
Üdv!
Látszólag egy egyszerű kérdésem lenne:
Van egy Xperia Z1 Kompakt telefonom, ami a mai napig tökéletesen működött és szerintem működik is.
Utóbbi időben ha telefonálok, a másik fél panaszkodik, hogy érthetetlenül torz a beszélgetés. Ha újraindítom, egy kis isdeig semmi baj nincs, aztán megint kezdődik minden elölről. Viberen és skype alatt semmi gond. Ebből gondolom azt, hogy a probléma sokkal inkább szoftveres lehet. Úgy gondolom, hogy ez a probléma azóta áll fenn, hogy megjött az új droid. Előtte semmi gondom nem volt a 4.4.4-el, de ez a mostani 5.0.2. lehet, hogy ilyen jellegű hibákat okoz. Kérdésem az lenne, hogy tapasztalt e már alaki hasonlót?Azon gondolkodom, hogy garanciális szervizbe viszem, de van néhány aggályom ezzel kapcsolatban.
-Nem szeretném, ha az adataim közt turkálnának, tehát egy mentést követően elvégeznék egy gyári visszaállitást, majd ezután vinném be a szervizbe. Esetleg mielőtt bevinném, megnézném, hogy nem "javult" e meg " magától" a probléma a gyári beállítások visszaállítását követően.Amitől tartok:
Van elég sok olyan appom, amit pénzért vettem, köztük a navigációm is. (Sygic full eu, lifetime update)
Ezek nem vesznek el? Ha újra bejelentkezem a fiókomba, akkor a telóra visszakerülnek az appjaim?
Megköszönnöm, ha valaki segítene.
Üdv:
G,-Még valami.
Érkezett Kínából egy telefon, ami - mint kiderült kamu. Resetet követően az IMEI számok köszönő viszonyban sincsenek a valóssal. Hogyan lehetne visszaállítani, hogy legalább használni lehessen? Mert így nem áll fel a hálózatra. (Dual SIM-es)[ Szerkesztve ]
-
wyzard
tag
válasz aprokaroka87 #20004 üzenetére
Persze, ez alap. MIUI-n kívül megy is szépen, ahogy kell. Kifejezetten MIUI-specifikus a problémám.
Egyébként ha leállítod akkor ettől a permission-től nem fog újraindulni semmi sem. Azt a service-ben kell megmondani (START_STICKY).
[ Szerkesztve ]
-
-
wyzard
tag
Sziasztok!
Van, aki itt Androidra fejleszt ? Ha igen, akkor segítséget kérnék. Sikerült már valakinek MIUI (Xiaomi MI2s-en jött elő a jelenség) rendszeren BOOT után automatikusan induló service-t indítania ? Oké, hogy a Security -> Startup alatt kézzel lehet engedélyt adni, de a WhatsApp pl. telepítést követően 'magától' az engedélyezett listába került,míg az én alkalmazásom a tiltottba.
Van erre valami kerülőmegoldás, vagy a MIUI-ban már rendszer szinten benne vannak az engedélyezett app-ok esetleg ?
Köszi előre is, ha valaki tud segíteni.
-
MODERÁTOR
válasz aprokaroka87 #20001 üzenetére
"amúgy gratula te vagy a 20000.! "
Affene, elfelejtettem ünnepelni!
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz Viktor0610 #20000 üzenetére
sejtettem
amúgy gratula te vagy a 20000.!
Új hozzászólás Aktív témák
Sok embernek van kérdése az Android rendszerrel kapcsolatban, mely igazán nem köthető gyártóhoz. Ebben a topikban lehet feltenni a szakmai kérdéseket, amelyek telefon/tábla függetlenek.
A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Futás, futópályák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AliExpress tapasztalatok
- Horgász topik
- Netfone
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest