- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- Kézikonzoltól a gamer PC-ig minden területet lefedne a Corsair új SSD-je
- Hidat épített az NVIDIA a hagyományos és a kvantumszámítógépek közé
- Villámgyorsan töltődhet be minden a PNY új SSD-jével
- A Kensington új terméke mindent megtesz, hogy kímélje csuklódat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Egérpad topik
- OLED monitor topic
- Milyen házat vegyek?
- Akciókamerák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kisebb PC-t szeretnél? Az MSI-nek van számodra egy jó ajánlata
- Ipari mennyiségű szuperszámítógéppel dagasztaná az AI lufit az USA
- Csendben mutatkozott be a Galaxy Tab S10 Lite
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
BRIKLY
veterán
nem mondtam, hogy előfizuval vegyél Te is.
galaxy mini: annak nem lenne sok értelme.. egyet előre,kettőt hátra lépés... 
(#694) hackeeeee: azt elhiszem, de nálam a mobil az attól mobil, hogy zsebre tudom tenni.. egy 4"-os telefon már eléggé idegesítene a zsebemben.
"jó a mini..." jó az X8 is,és a kijelzője is szép.

-
BRIKLY
veterán
nekem egyik nap bemutatták rendesen a nokiát. hívták a csávót, elővette a telót,és elkezdett nyekeregni. a hívást nem tudta fogadni.lefagyott. kivette az akksit,visszatette,bekapcsolta, akkor meg nem érzékelte a kijelző az érintést.

testvérem vett egy S.E minit, na az valami brutál jó!
asszem hamarosan én is veszek egyet... 
-
aggleány
addikt
Nem gondoltam, hogy hülye vagy, csak nagyon sokan nem tudják, hogy az android kikapcsolva nem ébreszt. Már olyan emberkével is találkoztam, aki lecseszett ENGEM, hogy nem szóltam neki, mikor ajálottam az ébresztőóra appot, hogy nem szabad kikapcsolni. Azóta ajánlom.

Próbáld ki az Alarm Clock Xtreme nevű appot, én már régóta használom, és még soha nem hagyott cserben.
-
-
kivulallo
tag
vááá segítség!
van egy galaxy gio-m ami csak néhány hetes, rootoltam, a kernel root@DELL90 lett.... nem tudom mit jelent de mindegy...
mivel ki nem állhattam a touchwiz-t, próbáltam rom-ot cserélni, úgy hogy fogalmam sem volt róla hogy mi is az.
a rom manager ugye nem jó hozzá, nem kompatibilis vele. aztán keresgéltem a Device list-ben lévő telefonokat és választottam egy olyat aminek ugyanaz a processzora csak nem a a Turbo változat, azaz 800 helyett 600Mhz-en pörög.
sikerült feltenni a clock...mod recovery nevű mit tudom én mit...(nem tudom a nevét)
és szerettem volna egy backupot csinálni a mostani rom-ról. megadtam a nevét, OK-ra mentem ezzel be is fosott
a kép tök sötét és se ki se be.. aksi kint volt, bent volt, töltőre sem reagál..SEMMI... egyszerűen SEMMI.
olvastam hogy ez lehetséges hogy brick. letöltöttem az "unbrick" fájlokat SD-re feltettem meg minden de Recoverybe sem hajlandó bekapcsolni....
Most mi van? és mi lesz??Bocsi, nem válasznak akartam írni

(bemásolva Prohardver fórum, Android kezdőknek topicból)
-
Új hozzászólás Aktív témák
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256GB SSD I 14" WQHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA CHIEFTEC 700W
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ahogy a kínaiak nyomulnak

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)