- A WCCFtech szerint egyelőre előzi az AMD az NVIDIA-t a kvantumszámítógépeknél
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen egeret válasszak?
- Apple MacBook
- Milyen házat vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Egyre több piacra eljut az eredetileg korlátozott Ryzen 5 7600X3D
- Platina minősítésű Toughpower tápokkal bővült a Thermaltake portfóliója
- OLED TV topic
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:
"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
[w]
őstag
válasz
aytukabozs
üzenetére
jéééé, egy őskövület!
ne is tagadd, csak az ilyenek használják "fordítva" a fórumot!tudni tudtam, hogy nehéz eset, csak nem sejtettem...
somatom-mal már értekeztünk a robot topicban (sajna eredménytelenül), de mélyebbre kellene ásni, amihez nem elég a google, kellene egy kis löket - elakadtam.
-
[w]
őstag
sziasztok szakik!
korábbi készülékemen (Redmi Mi4C, v5.1) Robottal és egy külső alkalmazással (Dual SIM control) tudtam időzítettem ki-be kapcsolgatni a céges kártyát.
jelenlegi felállásban (Meizu 15, v7.1.1) ez legnagyobb sajnálatomra nem működik
(fontos megjegyezni, hogy a sim control app leírása szerint már a mi4c-n sem kellett volna működnie, mivel MTK chipset-es készülékekre íródott, mégis kiválóan kezelte a snapdragont...).XDA-n van ugyan egy remek leírás nugátos telefonok sim-jeinek shell paranccsal történő kapcsolgatására, de sajnos az ott szereplő változót a framework-ben nem találtam meg, manuálisan próbálgatva pedig nem lett meg az a háromjegyű kód, ami működne.
ha így nem is, de más módot tudtok javasolni vagy van egyéb ötletetek, amivel el tudok indulni a megoldáskeresésben?
-
[w]
őstag
válasz
Keeperv85
üzenetére
valahol sejtettem, hogy nem fogom tudni egyszerűen megoldani.
köszönöm a véleményedet! 
WOT-H-A-C: mint ahogy te sem, én sem rossz indulatúnak szántam, de azt azért gondolhattad, hogy egy mélyvíz topicban tényleg jóval szofisztikáltabb válaszra számít a betérő és arc ide vagy oda látni kell, hogy a tiéd a minimumszintet sem ütötte meg.
-
[w]
őstag
sziasztok!
ha nem idevaló a kérdés akkor előre is elnézést, szívesen veszem az átirányítást!

adott egy készülék 4.4.2 androiddal és a kamera (gyári) minden egyes használat után elfelejti a beállításokat, tehát az alapértelmezésekkel indul, had ne mondjam mennyire bosszantó és kényelmetlen dolog...

égen-földön nem találtam erre vonatkozó leírást, kérlek segítsetek, ha találkoztatok már ilyen problémával!
-
[w]
őstag
sziasztok!
ha nem idevaló a kérdés akkor előre is elnézést, szívesen veszem az átirányítást!

adott egy készülék, 4.4.2 androiddal és a kamera (gyári) minden egyes használat után elfelejti a beállításokat, tehát az alapértelmezésekkel indul, had ne mondjam mennyire bosszantó és kényelmetlen dolog...

égen-földön nem találtam erre vonatkozó leírást, kérlek segítsetek, ha találkoztatok már ilyen problémával!
Új hozzászólás Aktív témák
- A WCCFtech szerint egyelőre előzi az AMD az NVIDIA-t a kvantumszámítógépeknél
- Vicces képek
- Gyúrósok ide!
- Banggood
- Windows 11
- Dispatch
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Samsung Galaxy A80 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ne is tagadd, csak az ilyenek használják "fordítva" a fórumot!
somatom-mal már értekeztünk a robot topicban (sajna eredménytelenül), de mélyebbre kellene ásni, amihez nem elég a google, kellene egy kis löket - elakadtam.
(fontos megjegyezni, hogy a sim control app leírása szerint már a mi4c-n sem kellett volna működnie, mivel MTK chipset-es készülékekre íródott, mégis kiválóan kezelte a snapdragont...).