-
PROHARDVER!
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
gfefe
őstag
válasz
aytukabozs #5239 üzenetére
Elnézést a szűkszavúságért csak telefonról írtam.....
A történet a következő.... A telefon keresztfiamé. Sajnos kb fél éve félre flashelte. Azóta nem volt buherálva a telefon, de elviekben flashtool nem reagált a vissza flashelésre.
A telefon most került a kezem közé. Sajnos nem reagál semmire.... Gombnyomásra és gépre rakásra sem, de ahogy látom szerintem a töltést sem veszi fel... legalább is 3 töltővel próbáltam, de fel se villan....
Eléggé téglának tűnik, de azért adnék neki egy próbát ha esetleg meg lehetne oldani.
-
gfefe
őstag
Üdv mesterek. Némi segítség kellene. Adott egy homtom ht17 teló amire véletlen pro rom került... saját romját sajnos nem tudom vissza tenni. Van rá valami mód vagy tégla lett a teló? Köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest