Hirdetés
-
PROHARDVER!
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:
"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunter2
addikt
válasz
attilav2
üzenetére
Én eddig egy 16000Ft-os Dell D610-el szoftvereztem a tableteket, telefonokat. 1mag 2Gb ram 80-as vinyó.
Most upgradeltem másik laptopra 2mag 4Gb ram, szóval ha gyakran csinálsz szoftverezést akkor vegyél valami olcsó gépet aztán annyi. max ha tele szemeteled a 40 féle driverrel akkor gyalu aztán új rendszer. -
Hunter2
addikt
most nézem csak a topik címét. Egyébként ez egy SIM kártyás, de gondolom ennek semmi köze a problémához.
a meta mód akkor van ha kikapcsolt állapotban rádugom USB-re és feljön a VCOM preloader, ez meg is van. Csak úgy tűnik ez kevés.
-
Hunter2
addikt
válasz
aytukabozs
üzenetére
ezen már túl vagyok. 9.16-os Maui de nem csatlakozik a telefonhoz. Csak a VCOM port jön fel CDC-t nem hoz fel.Ez miért lehet?
-
Hunter2
addikt
Van nálam egy Lenovo Vibe S1 lite S1La40, invalid IMEI szám a probléma.
Gondoltam root aztán beírom az eredetit és annyi. Na ehhez képest úgy tűnik túl új a proci mert normálisan nem csinálja meg semmi.
Az egyik tele rakja az IMEI számot betűkkel a másik meg mikor *#06#-et ütök azt írja ki hogy az IMEI 8.
Tudtok valami toolt ami támogatja az újabb MTK procikat is?update
Találtam egy Maui Meta nevű szoftvert csak ez meg nem látja a telefont, hiába van meta módban a készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- BestBuy topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Milyen videókártyát?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- További aktív témák...
- Eladó igazi ritkaság! LG G7 Thinq 4/64GB / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965, 100% Akkumulátor
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest