- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
-
PROHARDVER!
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
7Sony7
addikt
Sziasztok. A teló gári tárcsázója helyett play áruházas tárcsázót használok. Rootolva nincs a teló, a gyárit nem tiltottam le. Lehetséges, hogy emiatt van az, hogy néha nem zárja le a kijelzőt hívás közben?
Újraindítás után jó egy darabig megint, a proxy szenzor ok. -
7Sony7
addikt
Üdv! SP Flashtools al szeretnék rendszermentést készíteni, de nem tudok róla semmit. Leírnátok néhány szóban, vagy valami magyar nyelvű leírást tudtok adni?
Más: Szeretném rootolni a telót ( Cubot S168). Az Xda-n olyat találtam, hogy vroot jó neki. Ezt már csak Iroot néven találtam meg, a letöltéskor viszont egy RomasterSu nevű .apk jött le. ezt futtathatom simán a telón, vagy lehet ebből baja?
-
7Sony7
addikt
Pfff... Innentől átadnám valaki tapasztaltabbnak.
Android szakma topic, vagy privát Cappa72 nek vagy Keeperv85 nek. -
7Sony7
addikt
válasz
hun_gery #149 üzenetére
Láttam, hogy Közben Kék Sas már megnézte. Én is kibontottam azért, hogy hátha tud valaki neked segíteni, ha látják:
android:textAppearance="@style/TextAppearance.StatusBar.Clock" android:gravity="left|center" android:id="@id/clock" android:paddingLeft="4.0dip" android:layout_width="wrap_content" android:layout_height="fill_parent" android:singleLine="true" />
Ez az ami legjobban hasonlít.
Hozzáértőktől kérdezem: Mi lenne, ha a végén a "true" -t átírnánk "false" -re?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged