-
PROHARDVER!
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
gulupeti
senior tag
válasz
gulupeti #2064 üzenetére
Észhez tért! A mágikus kék kör elkezdett világítani és bekapcsolt!
Mindenesetre kicsit érdekes, hogy az akku 49%-ról lehal, ennek mi lehet az oka?
Program nem igazán szokott beragadni, erre figyelni szoktam. Meg ha be is ragadna, ennyire drasztikus merülést szerintem az sem okozhatna. Nézzek lassan egy új akkumulátort?Most nézem a kijelzés szerint jelenleg 87%-os a töltöttségi szint..
Kikapcsoltam és így raktam vissza töltőre, ott pedig 2%-ot mutat.Valami itt nagyon megkavarodhatott a lelki világában.
-
gulupeti
senior tag
Sziasztok,
Adott egy Elephone P6000, amivel a következő dolog történt kb egy órája.
49%-on volt az akkumulátor, ahogy reggel felkeltem. A kávé/cigaretta szeánsz közben a youtube-on elindítottam egy videót. Fekvő módban néztem a tartalmat, tehát ekkor nem láttam az akku töltöttségi szintjét. Majd amikor kb. 2 percre rá újra függőlegesbe állítottam a telefont, az akkumulátor már csak 35%-on állt, ezt követő fél percben lement 27%-ra és kikapcs.. Azóta nem tudok életet lehelni a készülékbe, nem kapcsolódik be. Töltőre dugva nem világít a home gomb szerepét betöltő kék kör középen. Gépre dugva a telefont az eszközkezelőben megjelenik, aminek meg kell jelennie, de ennyi. Miféle probléma lehet ez? Behalt a telefon vagy behalt az akkumulátor? Mi tévő legyek?Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 12 Pro Max Pacific Blue Független 128GB
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- Makulátlan állapotú fekete Xiaomi 15 12+12/256GB+8GB
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest