- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mini-ITX
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
ksanc
őstag
Egyébként a fenti Flash Tool-os üzenet szimplán kijöhet akkor is, ha éppen nem kedveli az usb kábelt/portot/időjárást a gép.
A gáz csak az, hogy FW upgrade módban nekem ez még sosem jött ki. Egyéb gányoláskor előfordult, mégpedig akkor, amikor nem stimmelt a kernel. Amit egyébként nem értek
Szóval biztos vagy benne, hogy a telódhoz jó az a rom? -
Ha van komplett rendszermentésed (preloader-től elkezdve a data-ig), akkor bátrabb lehetsz, de...
system utáni részektől van eltérés
Konkrétbabban picit...
Félinformációkból félmegoldás születhet (vagy féltégla).
Az MTKDT 2.5.2-vel csinálj egy scattert a jelenlegiről. Azt gyorsan át lehet számolni kezdőcím/hossz módra.
Ha az újnak a system-e hosszabb, mint a jelenlegi system, akkor csak a fw upgrade lesz neked a megoldás.
Ha nem , akkor el lehet azon gondolkodni, hogy a régi scattert felhasználva csak a boot.img és system.img-t teszed fel. DE! csak akkor, ha a partícióméretek/blokkeszköz-szakasz kezdetek és hosszak kizárólag a data és fat partíciók esetén tér el. (Mert ugye ezt szoktuk kihasználni az "átparticionáláskor") -
ksanc
őstag
Cappa: jaja, van, amit kihagy, pl. az nvram-ot is
Tényleg, ezt majd meg is nézem, hogyan csinálja, hiszen ha minden linear address változik, akkor hogyan marad a helyén az nvram? Vagy áthelyezi? Vagy itt jön a képbe a phisycal address? Nem tudomÉs ugye fw upgrade-nél nem szabad az nvram-nak elmászni, vagy pont ezért szokott? Trehàny partíciókezelés?
Bviktr, én nem biztos, hogy kísérleteznék mert a blokkeszköz kiosztàsa a kernelben is kódolva van.
Ui. Buszról irok mobilról ami nem olyan, mint liter tömény, de hasonló
-
ksanc
őstag
Akkor írja ezt, ha más a kiosztàs a scatter fájlban és màs a telón.Vagy nem a telóhoz való a rom, vagy megváltoztatták.
Ilyen fw-t viszont csak firmware upgrade módban lehet feltenni, aminek a lényege, hogy töküresre formázza a teljes belső tárat és a nullàról rak vissza mindent. Ezért nem lehet pipákat kivenni. -
Keeperv85
nagyúr
Azt inkább ne: a platform sajátossága amúgy, hogy csak a FW up. megy, jellemzően a PMT miatt. Veszélyes folyamat, de még bekapcsol a készülék, addig nincs nagy baj...
Én viszont fél liter tömény után elég nehezen fogalmaztam ezt meg, szóval most kérek elnézést ha fatális baromságot írtam....
-
aytukabozs
addikt
Hát meg kell várnod az 'úszómestereket'
gondolom ha már egy korábbi verziója fent lett volna a karbonn romnak akkor menne upgrade-del.EZT a romot próbálod feltolni, így?:
"Install ROM :
- Unpack FlashTools, and Click on Flash_tool.exe
- Select a the MT6592_Android_scatter.txt in ROM
- Wait file to be added into Flash Tool
- choose Option->USB Model,click USB Model
–> Choose Option->DA DownLoad All->Speed->High Speed, click High Speed
- Turn off your phone, remove the battery and replace it after some seconds (and don't turn on the phone).
- "Press F9 (hit Download button)" OR " if upgrade ROM Firmware->Upgrade "
- and connect your phone into the computer via USB data cable.
- The process will start and a red progress bar will appear after color purple, yellow.
- And green circles display
- Finish !
- You can now safely disconnect your phone and turn it on."Esetleg még másik flashtool verziót is kipróbálnék míg várok az agyakra.
Romoltál már ezzel sikeresen?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Házimozi belépő szinten
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nintendo Switch 2
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik
- Mini-ITX
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged