-
PROHARDVER!
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:
"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Sir Sparrow
üzenetére
Nem az a gond ilyenkor.
Van egy adb_usb.ini fájl... valahol a gépen. Attól függően hogy az adb hogy települt. Ebben a fájlban jelenleg nincs benne a készüléked azonosítószáma. Ezt a számot ki tudod az eszközkezelőben keresni a teló tulajdonságait vizsgálva. Tudom hogy most ez ködösen hangzik és jó lenne képekkel: nincs Windowsom és fejből ennyire tudom a megoldást sajnos. Majd valaki kiegészít. -
Blue Eagle
őstag
válasz
Sir Sparrow
üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple biztosítás
- TÖBB DB ELÉRHETŐ!! Redmi Note 10C 64GB / 4GB RAM
- TÖBB DB ELÉRHETŐ!!! Samsung Galaxy A12 64GB / 4GB RAM
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX Silver - Ezüst 256-512GGB Független 1év Apple G Azonnal átvehető.Deák
- új iPhone 17 Pro 512GB cosmic orange kozmosznarancs független Apple 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Sale.exe: 26.10.2025-ig Kedvezményes ár!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 2TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 850W
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen ,MS3725
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Van egy adb_usb.ini fájl... valahol a gépen. Attól függően hogy az adb hogy települt. Ebben a fájlban jelenleg nincs benne a készüléked azonosítószáma. Ezt a számot ki tudod az eszközkezelőben keresni a teló tulajdonságait vizsgálva. Tudom hogy most ez ködösen hangzik és jó lenne képekkel: nincs Windowsom és fejből ennyire tudom a megoldást sajnos. Majd valaki kiegészít.