Hirdetés
-
PROHARDVER!
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:
"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
mexel
veterán
válasz
SunyaMacs
üzenetére
Köszönöm szépen, erre rátaláltam, de nem tudok mit kezdeni vele. a helyzet az hogy ez a fájl ugyanaz a legtöbb romban. Nem tartozik ehhez valahol pár fájl? ( lehet hogy nagy hülyeséget kérdezek, bocs, csak nem értem hogy működik ez )
Összehasonlítottam minden olyan fájlt ami nagyjából ( szerintem) kapcsolódhat ehhez, de nem találtam eltérést. A 2 rom annyira hasonlít egymásra hogy felcserélhetők a készüléken és minden működik is kivéve a távirányítót, de a remote.conf fájl cserélése nem segít.
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 13 128GB
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Xioami Redmi Note 14 Pro 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Vadonatúj, bontatlan iPhone 17 256GB kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- 16 GB RTX 4080 SUPER HP OMEN - garanciával
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Xiaomi Watch S4, 1 Év Garanciával
- Iphone 14 Pro Max 128GB // Számla + Garancia //
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő